BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,80
ALTIN 2.429,70
HABER /  GÜNCEL

Dövülen üniversiteli genç öldü

Ordu'da kız meselesi yüzünden bir parkta 6 kişi tarafından dövüldükten sonra bitkisel hayata giren üniversite öğrencisi Enes Çelenk (18), hayatını kaybetti. Çelenk'in okulundaki uğurlama töreninde ailesi ve arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Abone ol

Ordu Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü 1. sınıf öğrencisi Enes Çelenk için okulunda bir tören düzenlendi. Yağmur altında yapılan törende arkadaşları ve ailesi Çelenk için gözyaşı döktü, dualar etti. Ailenin tek çocuğu olan Çelenk'in babası Tuncay Çelenk ve annesi Hatice Çelenk'in törende bitkin oldukları görüldü.

Törende "Yandım, yavrum yandım, yavrumu kucağıma verin." şeklinde ağıtlar yakarak çocuğunun tabutuna sarılmaya çalışan Hatice Çelenk, öğretim görevlilerine de dönerek, "Benim yavrum bir tane idi." diyerek uzun süre gözyaşı döktü.

Anne Çelenk, "Yavrumun katillerini de siz katledin. Duyun sesimi, yavrumla beraber katillerini de toprağa verin, yaktın bizi yavrum." diye feryat etti. Baba Tuncay Çelenk de "Yavrum nereye gidiyorsun, mezun mu oldun." diyerek uzun süre ağladı. Enes Çelenk'in cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Gölköy ilçesinin Damarlı beldesine götürüldü.

Enes Çelenk, 4 Aralık'ta bir parkta yaşları 16 ile 18 arasındaki 6 kişi tarafından darp edilmiş, kaldırıldığı hastanede bitkisel hayata girmiş ve kurtarılamamıştı. Adliyeye çıkarılan 6 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.