BIST 10.174
DOLAR 32,26
EURO 34,74
ALTIN 2.402,03
HABER /  SPOR

Zico nereye oyuncu istiyor?

Forvet oyuncularının çokluğundan yakınan Zico hangi mevkilere oyuncu istiyor

Abone ol

Fenerbahçe teknik Direktörü Zico, "7 tane forvet oyuncumuz var. Bu mevkiide sorun yok. Fakat stoper ve sağ bek eksik" dedi.

Yurt dışı kamp çalışmaları için Avusturya'ya giden Fenerbahçe’de, teknik direktör Zico, "İlk aciliyetimiz savunma için. Şu anda baktığımızda kadroda bir stoper ve bir de sağ bek eksik. Onun dışında bütün mevkilerde hazırız" dedi.

 

Avusturya yolculuğu sırasından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zico, camianın forvet beklentisinin gereksiz olduğunu savunarak, "Bizim ileri uçta yararlanacağımız 7 tane oyuncumuz var. Herkes rahat olsun. İlerdeki ekipten sonuna kadar memnunum" dedi.

 
FENER KAÇ FORVET İLE OYNAYACAK?

Önümüzdeki sezonun taktik anlayışı hakkında da konuşan Zico, "Fenerbahçe tek forvet mi, çift forvet mi oynayacak? Bu duruma göre değişecek. Bu, taktikten ve iki forvetten neyi anladığınıza bağlı. Tuncay, Alex, Kezman, Deivid atak oyuncusu mu sizce ? Eğer öyleyse 4 forvet ile oynamışız. Herkesin forvet anlayışı farklı olabilir. Bence ileri gidip etkili olan forvettir. Bana kalırsa geçen sezon Kezman ileride çok fazla yalnız kalmadı" yorumunu yaptı.

 

Tuncay'ın takımdan ayrılışını da değerlendiren Brezilyalı teknik adam, "Tuncay sadece hırsı ile mücadelesi ile, cesur yürek ruhundan dolayı değil saha içindeki futbol yönünden de unutulmaz, harika bir oyuncu. Bu yüzden Tuncay'ın yerini dolduracağımıza inanmıyorum. Onun eksikliğini hissederiz. Çünkü Tuncay büyük bir futbolcu. Çalışarak yerini doldurmaya çalışacağız" dedi.