BIST 10.644
DOLAR 32,16
EURO 35,07
ALTIN 2.525,01
HABER /  SPOR

Zico mesaj attı

Fenerbahçe'nin hocası, "Ligin en iyisi olduğumuzu kanıtlamak istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapmalıyız" dedi.

Abone ol

Arthur Zico, ezeli rakiplerin önünde üst üste ikinci yıl şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, taraftarlara umut dağıttı.

Gençlerbirliği OFTAŞ'la bugün oynayacakları maç öncesi sarı-lacivertli kulübün internet sitesine açıklama yapan Brezilyalı teknik adam, Başkent ekibinin agresif futbol oynadığına dikkat çekti.

Deneyimli hoca, "Rakibimiz kadar biz de maç içerisinde agresif bir tutum sergiliyoruz. Bu agresif futbol bize sonucu da getiriyor. Eğer galibiyet istiyorsak rakibimizden daha hırslı ve mücadeleci bir futbol sergilemeliyiz. En iyisi olduğumuzu kanıtlamak, yani şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için de ne gerekiyorsa yapmalıyız" dedi.
Yeni transfer Claudio Maldonado'nun uyum sürecini tamamladığını vurgulayan Zico, Şilili futbolcuyu kadroya alacağını da açıkladı.

Fenerbahçe'nin teknik patronu, "Maldonado arkadaşlarına günden güne alışıyor. Fiziksel durumu gayet iyi. Ancak OFTAŞ maçında Aurelio ve Selçuk'u oynatacağım. Eğer ters bir durum olursa Maldonado da şans bulabilir" ifadelerini kullandı.