BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Gözü yeni bir rekorda

Vestel Manisaspor maçında 3 gol atan Hakan gözünü yeni rekorlara dikti

Abone ol

Galatasaray'ın Vestel Manisaspor'u 6-3 yendiği maçta 3 gol birden atan sarı-kırmızılıların deneyimli futbolcusu Hakan Şükür, attıkları gollerin, verdikleri mücadelenin karşılığı olduğunu söyledi.

Hakan Şükür, maçtan sonra Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, genç arkadaşlarının bu akşam birşey daha öğrendiklerini vurgulayarak, "Futbol ciddi bir oyun, ne zaman kendinizi bırakırsanız kalenizde goller görüyorsunuz" dedi.

Bu sezon Galatasaray'daki son yılı olduğunu ifade eden Hakan, "İyi çalışıp arkadaşlarım gibi mücadele etmeliyim" derken, "Sezon sonunda yöneticiler 2 yıl daha sözleşme yapalım derse ne dersin?" biçimindeki soru üzerine şunları kaydetti:

"Yaparım tabii ki ama sezon sonunu bekleyelim. Ben camiamı çok seviyorum. Oynayabilirim ama çok farklı psikolojik şartlar gelişiyor. Herhangi kötü bir dönemde bazı şeylerin üzerinize yıkılması, Galatasaray için kendini bu kadar yırtan bir kişi için üzüyor. Tepkiyle söylenmiş birşeydi. Sezon sonunda büyüklerimiz karar verecek. Mukavelem bitiyor."

Hakan, başkan yardımcısı Adnan Polat'ın "Hakan sezon sonunda bir rekor daha kıracak" biçimindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Sezon sonunda şampiyon olursak, 8. şampiyonluğum olacak. Galatasaray tarihinde en fazla şampiyonluk yaşayan oyuncu olacağım. İnşallah arkadaşlarım bunu bana hediye eder. Bu da beni çok mutlu edecektir" dedi.