BIST 10.169
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.399,37
HABER /  SPOR

Kalliden Hakana destek

Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, maç sonrası ilginç açıklamalar yaptı..

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, Vestel Manisasspor ile çok tempolu bir maç yaptıklarını belirterek, "Böyle bir maçı kazanırsanız memnun olursunuz" dedi.

Karl-Heinz Feldkamp, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, rakibin "şans şutu" diyebileceği 2 şutla goller bulduğunu kaydederek, "Bu bizi zor duruma düşürür gibi oldu ama ondan sonra oyunumuza devam ettik ve gol pozisyonları ürettik. Oynamaya çalıştığımız yüksek tempoda futbolcularımızın kimi hatalar yapmaları da doğal" dedi.

Bir basın mensubunun, "Bu gollere 'şans şutu' demeniz haksızlık olmuyor mu?" sorusu üzerine Alman çalıştırıcı, "Bu şutlardan sürekli atsanız bile kaleyi sürekli isabet ettiremezsiniz. Bunlara Almanya'da 'pazar ve şans' şutu denir. Çünkü nadir atılabilecek gollerdir" yanıtını verdi.

Yaşlı futbolcu yoktur

Feldkamp, Hakan Şükür'ün 3 gol atmasını değerlendirirken, deneyimli oyuncuyu övdü.

"Yaşlı futbolcu yoktur, iyi ve kötü futbolcu vardır" diyen Alman teknik adam, "Yaşla yeteneğin bir ilgisi yok. Hakan Şükür iyi bir futbolcudur. Forvetteki arkadaşlarımız Hakan, Ümit ve Serkan çok iyi çalışıyor. Hem ofansif, hem defansif olarak iyiler, bu arada gol de atıyorlarsa güzel" diye konuştu.

Transfer konusu kapandı

Kaleci transferi istediğinin, bu akşam da Orkun'un 3 gol yediğinin hatırlatılması üzerine Feldkamp, "O konuyu kapattık. Transfer kapanmıştır. Haziran ayında bunu konuşuruz. Ayrıca o gollerde kaleci hatası da yoktu" dedi.

Fenerbahçe maçındaki kadroyu bozmadığının hatırlatılması ve Bayer 04 Leverkusen ile hafta içinde yapılacak karşılaşmaya da aynı kadroyla çıkmasının risk olup olmayacağının sorulması üzerine Feldkamp, "Bu konuda risk yok, bugün 6-3 yendik, yarın kadroya bakacağım. Yedek kulübesindeki iyi oyuncularımın bulunması gelecek için bana güven verdi" yanıtını verdi.

Yılmaz Vural kahroldu

Vestel Manisasspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise çok güzel goller atıklarını, ancak yenilmeyecek golleri yediklerini söyledi.

Hafta boyunca çalıştıklarını ilk yarıda yapamadıklarını anlatan Vural, henüz maçın ilk bölümünde 3-0 geriye düşerek şok olduklarını dile getirdi. Vural, "İkinci yarıya maçı döndürmek için çıktık ama hemen gol yedik. Bizim attığımız goller keyif veren gollerdi. Ama yediklerimiz, bizim seviyemizdeki takımların yememesi gereken basit goller oldu" dedi.