BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Zico final şansını zora soktu

Fener'in eski patronu Zico, Asya Şampiyonlar Ligi'nde yarı final müsabakasında mağlup oldu.

Abone ol Özbekistan Oliy(yüksek) Ligi'nde oynadığı son iki karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe'nin Brezilyalı eski çalıştırıcısı Arthur Zico yeni takımı Bunyodkor başında çıktığı ilk Asya Şampiyonlar Ligi'nde yarı final müsabakasında mağlup oldu.

Asya Şampiyonlar Ligi'nde ilk yarı final maçında bugün deplasmanda Avustralya temsilcisi Adelaide United ekibi ile karşılaşan Bunyodkor rakibine 3-0 yenildi.

İkinci yarıda ilk gol ev sahibi takımdan geldi. Avustralya temsilcisi Adelaide United'ın karşılaşmadaki golleri 57. dakikada Diego, 76. dakikada Barbiero ve 88. dakikada penaltıdan Cristiano'dan geldi.

Brezilyalı yıldız futbolcu Rivaldo'nun bir varlık gösteremediği karşılaşmada, Bunyodkor'ın bir diğer gol umudu Şilili oyuncusu Hose Luis Villanueva da, ilk yarı başında sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı.

Karşılaşmadan 3-0'lık bir skorla yenik ayrılarak finale çıkma şansını zora sokan Özbekistan temsilcisi Bunyodkor, bu şansını kendi sahası ve seyircisi önünde 22 Ekim'de oynayacağı rövanş maçına bıraktı.