BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.426,19
HABER /  GÜNCEL

Kızgın koca dehşet saçtı!

Samsun'da boşanmak üzere olduğu karısını öldüren kocanın yargılanmasına başlandı. Koca dehşet anlarını mahkemeye anlattı.

Abone ol Samsun'da evinden ayrılarak babasının evine yerleşen 4 çocuk annesi ve boşanmak üzere olduğu eşini tabancayla öldüren sanığın yargılanmasına başlandı.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davada, Kadıköy Mahallesi'nde yaklaşık 3 ay önceki olaydan bir süre önce evden ayrılan 4 çocuk annesi, eşi Beyhan Kılıç'ı (31) çıkan tartışma sırasında, tabancayla öldürdüğü iddiası ile tutuklanan Sadık Kılıç (42) hakim karşısına çıktı.

Hakkında ömür boyu hapis cezası istenen sanık, eşiyle zaman zaman tartıştıklarını söyledi. Bu nedenle boşanmaya karar verdiklerini anlatan Kılıç, olay günü ise paraya ihtiyacı olduğu için eşinde bulunan altınları aldığını kaydetti.

Ancak bozdurmak için götürdüğü kuyumcuda altınların sahte olduğunu anlaması üzerine geri döndüğünü belirten sanık, ''Gerçek altınları ne yaptığını sordum. Daha önce olduğu gibi yine bana hakaret etti. Yüzüme tükürerek 'dostumla yedim' deyince kendimi kaybettim. Böyle olmasını istemezdim'' diye ifade verdi.

İfadenin ardından duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.