BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Zaman'dan zulüm çocuklara indi çıkışı

Hükümete karşı muhalefetin dozunu artıran Zaman gazetesi, sürmanşetten 'Zulüm çocuklara indi' başlıkla habere yer verdi.

Abone ol

Cemaatin gazetesi Zaman, muhalif dilini sertleştiriyor. Sosyal medyada "Zaman gazetesi muhalif yayıncılıkta Sözcü ve Cumhuriyet'i solladı" yorumları yapılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten tutuklanan 16 yaşındaki lise öğrencisini sürmanşete taşıyan Ekrem Dumanlı yönelitindeki gazete, "Zulüm çocuklara indi" başlığını attı.

Konya'da 'devrim şehidi' Kubilay'ı anma töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan lise öğrencisi Zaman'ın da gündeminde.

Haberde "Karar, M.E.A.’ya yargısız infaz uygulandığını gözler önüne serdi." ifadelerine yer aldı. Tutuklamayı protesto eden üç liseninin de gözaltına alındığına dikkat çekilen haberde, tutuklamayı istemeyen savcının sürüldüğü iddiasına yer verildi.

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kılıç'ın “16 yaşındaki bir çocuk tutuklandıktan sonra, bu ülkede her şey olabilir.” şeklindeki sözleri okurlara aktarıldı.

zaman.20141226103735.jpg

HAKAN ŞÜKÜR'E TEPKİ

Öte yandan bağımsız İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, twitter hesabında Zaman'ın haberini paylaştı. Cemaate yakınlığıyla bilinen Şükür'ün bu twiti sonrası kullanıcılar ateş püskürdü.

screen-shot-2014-12-26-at-10.45.52-am.png