BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Nur Bozar ve Özlem Özden işleri kaptı!

Bu Tarz Benim 'in en dikkat çeken isimlerinden Nur Bozar ve Özlem Özden emeline ulaştılar; TV dünyasına girmeyi başardılar.

Abone ol

Bu Tarz Benim'in öne çıkan isimlerinden Özlem Özden ile Nur Bozar, TV sektörüne girmeyi başardı.

NUR BOZAR KENDİ KENDİNİ ELETMİŞTİ

Özellikle Özlem Özden'in bir TV projesinde yer almayı sıklıkla dillendirdiği biliniyordu.

Nur Bozar da özellikle Türkan Şoray'a benzerliğiyle TV dünyasında ilgi çekeceğine kesin gözüyle bakılıyordu, hatta kendi kendini eletmek için konsept dışı giyinip gelmesi ve 'Beni eleyin' demesi üzerine çok eleştiri almıştı. Hatta Acun Ilıcalı'nın bir programında yer alması için anlaştığı bile iddia edilmişti.

nur-bozar.jpeg

NUR BOZAR EVLENİYOR MU DERKEN...

İnstagram'dan sık sık sevgilisiyle fotoğraflarını paylaşan, kek yaptığı fotoğraflarını paylaşan ve son olarak da sevgilisinin hediye ettiği tek taşın fotoğrafını paylaşan Nur Bozar hakkında tam da 'Evleniyor mu?' , 'TV dünyasınna girmeyecek mi?' , 'Ev kadını mı olacak' emellerine ulaştı. İkiliyi yakında bir şarkı yarışmasında izleyeceğiz.

YARIŞMADAN EVLENMEK İÇİN Mİ AYRILDI?

Bozar'ın, yarışmadan ayrıldıktan kısa bir süre sonra nişanlandığını duyurması "Acaba yarışmadan evlenmek için mi ayrıldı" sorusunu gündeme getirdi. Bu sorulara cevap vermeyen Bozar, bu güzel ve anlamlı anlarını takipçileri ile paylaşmakla yetindi.

nur1.jpeg

Bozar'ın Instagram'ındaki sayfasında yer alan fotoğraflar hayranları arasında "Artık ekranlara geri dönmeyecek" izlenimi oluşturdu.

nur2.jpeg

screen-shot-2014-12-26-at-11.45.49-am.png

ozlem-ozden.jpeg ASIL EMELLERİNE ULAŞTILAR

'Bu Tarz Benim' yarışmasının Türkan Şoray'a benzerliği ile dikkat çeken ismi Nur Bozar ile hiç susmayan yarışmacısı Özlem Özden amaçlarına ulaştı.

ÖZLEM ÖZDEN DE ÜYESİ JÜRİ OLACAK!


İkili yakında Atv'de ekrana gelecek bir şarkı yarışmasında görev alacak. Özlem Özden jüri üyesi koltuğunda oturacak. Programın sahne arkası sunuculuğunu ise Nur Bozar üstelenecek.