BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.434,30
HABER /  MEDYA

Tayfun Canlı'ya gururlandıran görev!

Dünya İş Konseyi ''Liderler Zirvesi'' kongresini önümüzdeki dönemdeki ilk organizasyonunu Türkiye'de İstanbul'da yapma kararı aldı.

Abone ol

''Liderler Zirvesi'' konusu altında yapılan kongreye 35 ülkeden; işadamları, bilim adamları, politikacılar, diplomatlar ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilmektedir.

HER YIL DÜNYA ÇAPINDA DÜZENLENİYOR!

Dünya İş Konseyi-Liderler Zirvesi, heryıl Dünya çapında çeşitli şehirlerde düzenlenmektedir. Bugüne kadar kongrenin düzenlediği şehirlerden bazıları şunlar; Londra, Oxford, Vienna, Tokyo, Brüksel, Roma, Paris, NewYok...

ALTIN ARİSTOTELES KİTABINDA YAYIN!

Katılımcılara ''Altın Aristoteles'' kitabında yayınlanma fırsatını veren kongredir.
Altın Aristoteles kitabı; Dünya İş Konseyi ve Dünya Liderler Kulübü tarafından yayınlanan finans, sanayi, tıp, işletme yönetimi, teknoloji, yaratıcı araştırma ve geliştirme proje teknikleri üzerine yayınlanan bir bilim yayınıdır.

TAYFUN CANLI KOORDİNASYON BAŞKANI OLDU!

Dünya İş Konseyi merkezinden gelen atamayla bu yıl İstanbul'da yapılacak olan Dünya İş Konseyi-Liderler Zirvesi kongresine Uluslararası Koordinasyon Başkanı olarak Tayfun Canlı görevlendirildi.
Canlı, Konsey yöneticilerine geçtiğimiz aylarda sunum yaparak projelerini anlatma fırsatını yakalamıştı.

Son olarak, Tarihi Kırkpınar ödülleri ve Beşiktaş Platformu organizasyonlarında başarılı bir şekilde görev alarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Tayfun Canlı'nın yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Genç yaşta bana bu görevi layık görerek tam yetki veren Dünya İş Konseyi yöneticilerine çok teşekkürlerimi iletiyorum. Onları ikna etmemde daha önceki gerçekleştirdiğimiz ses getiren organizasyonların çok etkisi olduğunu belirtmek istiyorum ve Ülkemize inşallah 35 Ülkeden gelecek katılımcılarla birlikte düzenlenecek olan kongreyi gerçekleştireceğimizin gururunu yaşıyorum.

Bana güvenerek desteğini esirgemeyen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.