BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.443,62
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Tutuklu liseli 5 hafta önce bakın kimle fotoğraf çektirmiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten tutuklanan lise öğrencisi 5 hafta önce Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektirmiş.

Abone ol

Erdoğan'a hakaretten tutuklanan lise öğrencisi M.E.A., 5 hafta önce Kılıçdaroğlu ile CHP Gençlik Kolları'nın geleceğini konuşmuş.

Konya'da 'devrim şehidi' Kubilay'ı anma töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan lise öğrencisi 16 yaşındaki M.E.A.’da şaşırtan detay...

KILIÇDAROĞLU İLE SELFİE

M.E.A.'nın, sosyal paylaşım sitesi instagramdaki sayfasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile çektirdiği selfieyi paylaştığı görüldü. 5 hafta önceye ait olduğu sanılan fotoğrafın altında, 'Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile gençlik kollarının önümüzdeki günlerini konuştuk' yazısı yer aldı.

KILIÇDAROĞLU SERT ÇIKTI

Dün akşam Star Haber’de Nazlı Çelik’in sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, 16 yaşındaki lise öğrencisinin tutuklanmasına ilişkin, şunları söyledi: “Ben, şunu içime sindiremiyorum, hırsızların elini kolunu sallayarak gezdiği bir ülkede, 16 yaşındaki bir çocuğun hırsızları eleştirmesi nedeniyle kalkıp hapse atılmasını benim vicdanım kabul etmiyor. Bu çocuğu alıp hapse attığınız andan itibaren başka bir sürecin içine sokacaksınız o gencecik çocuğu.”

ÖZGÜRLÜK ÇADIRI

Öte yandan CHP Gençlik Kolları üyeleri ve sosyal medya üzerinden toplanan bir grup, M.E.A için Ankara’da ‘özgürlük çadırı’ kurdu. Grup, dün gece saatlerinde Sakarya Caddesi üzerinde toplanarak ateş yaktı. Kurdukları çadırın etrafına afişler asan gruptakiler, ‘Gözaltılar tutuklamalar baskılar bizi yıldıramaz, Mehmet Emin yalnız değildir’ sloganları attı.

selfie.20141226090133.jpg