BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41
HABER /  MEDYA

Zaman ve Taraf böyle çıktı

Aralarında ünlü isimlerin de olduğu rüşvet ve yolsuzluk operasyonuna Taraf ve Zaman gazetesi tam sayfa yer verdi.

Abone ol

Zaman ve Taraf gazetesi Türkiye'yi sarsan operasyon için birinci sayfayı tamamen kapattı.

Zaman, haberi "Türkiye'yi sarsan rüşvet ve yolsuzluk operasyonu" ile duyururken, Taraf, "Büyük operasyon" başlığını manşetine çekti.

Kimilerine göre iktidarı devirme girişimi olarak 17 Aralık süreci, Zaman ve Taraf'ta farklı bir gözle ele alındı. Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları büyük puntolarla sayfayı doldurarak verildi.

TAM SAYFA OPERASYON HABERİ

Taraf gazetesi, CHP'nin kriz masası kurduğnu yazarken, borsanın düştüğünü faiz ve doların yükseldiğini duyurdu. Gazete ayrıca üç bakanı ve gözaltına alınan oğullarını yan yana ve alt alta fotoğraflarıyla birlikte gösterdi.

Haberde suçlamalar ve iddialara geniş yer ayrıldı. Gözaltına alınan ünlü isimlerin fotoğrafları birinci sayfayı süslerken, Hakan Şükür'ün istifaya verdiği cevap "Başbakan'a anında cevap" diye duyruldu.

ŞİMDİ SAVAŞ ZAMAN'I

Zaman gazetesi ise Bahçeli'nin "Ucu kime dokunursa dokunsun sonuna kadar gidilmeli" ve Kılıçdaroğlu'nun "İnşallah savcıların başına bir şey gelmez" açıklamasını birinci sayfaya taşıdı. "Bakan 1.5 milyon dolar rüşvet alırken yakalandı" idddiasını sayfanın ortasından duyuran gazete, İran'dan kara para transfer edildiği iddiasını da yazdı.

zaman.20131218093705.jpg

taraf.20131218093725.jpg