BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Zaman gazetesinde şaşkına çeviren reklam

Zaman gazetesinin Evleniyoruz isimli sektörel ekinde alışılmadık bir reklam yayınlandı. File çoraplı seksi bir kadın fotoğrafı kullanan gazete okurlarını şaşkına çevirdi.

Abone ol

Gülen Cemaati 'nin medyadaki amiral gemisi olan Zaman 'da yer alan reklam okurları şaşırtacak cinstendi. Gazetenin "Evleniyoruz" adlı sektörel ekinde yer alan reklam fotoğrafında file çoraplı kadın ye aldı.

MERKEZ MEDYA İÇİN MUHAFAZAKAR ZAMAN İÇİN HAYLİ "SEKSİ"!

Merkez medyadaki gazetelerde yeralan reklam fotoğraflarına kıyasla yine de muhafazakar kalan reklam Zaman gazetesinin standartları açısından ise hayli yeni bir durum olarak karşılandı. Ensonhaber'in farkettiği detay medyada günün en çok konuşulan "magazin" geyikleri arasındaydı.

REKLAMLARIN ZAMAN'A ÖZEL MUHAFAZAKAR VERSİYONU YAPILIYORDU!

Ekin 3. sayfasında yer alan gelin ayakkabısı reklamında, fileli çoraplı, seksi bir bacak yer alıyordu. Oysa, muhafazakar kesimin en çok okuduğu gazete, bu konudaki katı tutumuyla biliniyor. Hatta bazı reklam kampanyalarında diğer gazetelerden farklı olarak Zaman için özel kapalı versiyonlar bile hazırlanırken, gazete ekinde böyle bir reklam kullanılması, oldukça şaşırttı.

1367252230-gg.jpg

GÜNÜN SICAK GELİŞMELERİNİ MEDYA KATEGORİSİ ALTINDA BULABİLİRSİNİZ. İNTERNETHABER HABER İÇİN DOĞRU ADRESİNİZ!