BIST 9.122
DOLAR 32,35
EURO 35,00
ALTIN 2.325,03
HABER /  DÜNYA

Yüzünden darbe alan vekil Meclis’te

TBMM Genel Kurulu’nda çıkan kavgada kaşından yaralanan AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, TBMM Genel Kurulu’na katıldı. <br/>Y...

Abone ol

TBMM Genel Kurulu’nda çıkan kavgada kaşından yaralanan AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar, TBMM Genel Kurulu’na katıldı.
Yüzünün darbe alan bölümünün morardığı görülen Mehmet Emin Dindar, CHP Milletvekilleri Mahmut Tanal ve Engin Özkoç hakkında suç duyurusunda bulundu.
TBMM Genel Kurulu’nda Torba Yasa görüşmeleri devam ediyor. Torba Yasa 63. maddesinden itibaren bugün de Genel Kurul’da görüşülmeye devam edilecek. Dün geceki Torba Yasa görüşmeleri sırasında ise AK Partili ve CHP’li milletvekilleri arasında kavga çıkmış, AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar bu arbede de kaşından yaralanmıştı.
Bugünkü Genel Kurul’un başlamasıyla birlikte dün akşam kaşı açılan Mehmet Emin Dindar da Genel Kurul salonuna geldi. Dindar’ın Genel Kurul’a gelmesiyle birlikte AK Partili milletvekilleri de yerlerinden kalkarak Dindar’ın bulunduğu yere gitti ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Mehmet Emin Dindar da bir süre AK Partili milletvekillerinin geçmiş olsun dileklerini kabul etti.

MAHMUT TANAL VE ENGİN ÖZKOÇ’TAN ŞİKAYETÇİ OLUYOR
Dün gece meydana gelen kavga sonrası AK Parti Şırnak Milletvekili Mehmet Emin Dindar bugün TBMM Genel Kurulu’ndaki oturuma katıldı. TBMM kulusinde gazetecilere dün gece yaşananlar hakkında bilgi veren Dindar, kaşındaki açılmadan sonra hastaneye gittiğini söyledi. Bugün Genel Kurul’a gelmesini ise, "Milletvekili arkadaşlarım hastanede olsaydım hastaneye geleceklerdi. Evde olsam eve geleceklerdi. Genel Kurulu’ndaki çalışmalar devam ediyor, onlar gelmesin diye ben geldim" dedi.
Mehmet Emin Dindar ayrıca dün gece yaşanan olaylar sırasında kendisine saldırdığı gerekçesiyle CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç hakkında suç duyurusunda bulundu.
Dün gece yaşanan kavgada kaşı açılan Mehmet Emin Dindar’ın, kaşının ve gözünün mor olduğu görüldü.
(İHA)