BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Vicdansızlığın böylesi

Batman’da otomobilin çaptığı bir at kaza yerinde 4 saat acılar içinde bekletildi. Belediye veterinerlerinin yaptığı müdahale sonrası yaralı ...

Abone ol

Batman’da otomobilin çaptığı bir at kaza yerinde 4 saat acılar içinde bekletildi. Belediye veterinerlerinin yaptığı müdahale sonrası yaralı at kepçeyle olay yerinden kaldırıldı.
Pazaryeri Mahallesi Nergiz Caddesi üzerinde akşam saat 20.30 sıralarında meydana gelen kazada, ters yönden gelen bir at arabası seyir halindeki bir otomobil ile çarpıştı. Yaşanan kazada 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar hastanelere kaldırılırken, kazaya karışan at ise yaralı bir şekilde olay yerinde terk edildi. Yaklaşık 4 saat kaza yerinde acılar içinde kalan ata çevredeki vatandaşların belediyeye haber vermesi üzerine müdahale edildi. Batman Belediyesi’nde görevli veterinerler olay yerinde ata ilk müdahaleyi yaptıktan sonra kepçe yardımı ile yaralı at kaza mahalinden kaldırılarak bindirildiği traktörle götürüldü.
Çevredeki vatandaşlar atın yaralı haliyle olay yerinde bekletilmesine tepki göstererek, “At acılar içinde 4 saat olay yerinde bekledi. Bazı arkadaşlar belediyeyi aradıktan sonra yaralı ata müdahale edildi" ifadelerini kullandı.
(İHA)