BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Ramazan’da sağlıklı beslenme Twitter’da

Sağlık Bakanlığı tarafından geleneksel hale getirilen Twitter üzerinden anında soru cevap uygulaması Ramazan ayı öncesi ‘Ramazan ve besleme’...

Abone ol

Sağlık Bakanlığı tarafından geleneksel hale getirilen Twitter üzerinden anında soru cevap uygulaması Ramazan ayı öncesi ‘Ramazan ve besleme’ konusu kapsamında gerçekleştirilecek.
Sağlık Bakanlığı, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği halk sağlığı konularındaki bilinçlendirme programlarına bir yenisini daha ekliyor. Twitter anında soru cevap uygulamasının yeni konusu ‘Ramazan ve beslenme’ olarak belirlendi.
Başkent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Muhittin Tayfur, THSK Obezite, Diyabet ve Metabolik Hastalıklar Daire Başkanlığından Diyetisyen Nermin Çelikay ve Diyetisyen Duygu Ünal’ın katılacağı program yarın saat 14.00-15.00 arasında gerçekleştirilecek. Vatandaşlar, #ramazanvebeslenmehashtagini kullanarak sordukları soruları uzmanlar anında, twitter üzerinden cevaplayacak.
Sağlık Bakanlığı sosyal medya adresleri şöyle: "www.facebook.com/saglikbakanligi, www.twitter.com/saglikbakanligi, www.instagram.com/saglikbakanligi, www.youtube.com/saglikbakanligi".
(İHA)