BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Yüreklerin yandığı gün eğlence kızdırdı!

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde dün şehit olan 11 asker için gözyaşları sel oldu aktı. Ama bu beldede yapılan şenlikler rahatsızlık yarattı.

Abone ol

Tüm yurdu yasa boğan şehit haberleri sebebiyle bazı bölgelerde düzenlenecek eğlenceler iptal edildi. Afyonkarahisar'ın Susuz beldesinde 11 şehidin olduğu günün akşamı eğlence programı düzenlenmesi tepkilere neden oldu.

Susuz beldesinde, 1. Katmer etkinlikleri ve sünnet şöleni düzenlendi. Geceye Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Abdülkadir Akcan ve MHP il yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Katmer etkinlikleri ve sünnet şölenine çevre beldeler, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şölen öncesi şehit olan 11 vatan evladı için mevlid-i şerif okutuldu. Mevlidin ardından kurulan sahneye sanatçılar çıktı havai fişekler atıldı.

Geceye katılan MHP Milletvekili Abdülkadir Akcan ve il yönetim kurulu üyeleri, sanatçının oturdukları masaya geldiğini görünce masayı sıra ile terk ettiler. MHP'liler şölende yaklaşık 20 dakika kaldıktan sonra alanı terk ettiler.

Bu arada sanatçılar şarkılarını söylerken görevlilerin havai fişekleri ellerinde tutarak patlatmaları tepki topladı. Geceyi düzenleyen Susuz Belediye Başkanı İbrahim Işılak, şölen öncesi şehitler için mevlid-i şerif okuttuklarını ve programın daha önce hazırlandığı için iptal edemediklerini söyledi.