BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,71
ALTIN 2.398,02
HABER /  SPOR

Yunanistanda ‘köftecilik yapacak

Milli takım ve Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Hakan Şükür köfteci oluyor.

Abone ol

Milli takım ve Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Hakan Şükür, Adapazarı'ndaki çocukluk arkadaşı köfteci Yavuz Köprülüoğlu ile birlikte Atina'da ‘Meşhur Adapazarı Köftecisi' açmaya karar verdi.

Kentteki ‘Meşhur Adapazarı Köftecisi'nin sahibi olan Yavuz Köprülüoğlu Atina'da ıslama köfte restorantı açmaya Hakan Şükür ile sohbet ederken karar verdiklerini belirterek şöyle dedi:
“Köfteci İsmail'in kuruluşu 79 yıl öncesine dayanıyor. Köfteci İsmail bir marka. Ben ise bu markayı daha iyi yerlere taşımak istiyorum. Atina'ya restoran açmak fikri Hakan’la yaptığımız bir sohbet sırasında ortaya çıktı. Hakan Şükür bu fikre çok sıcak baktı.

Yunanistan'da spor camiasından arkadaşlarım var. ‘Bir bakalım yaparız tabii ki' dedi. Yunanistan’ı seçmemizdeki en önemli sebep ortak damak tadımız olması. Onlarla ortak damak tadımız var. Atina'da bir restoranda menüyü elinize aldığınızda ortak birçok lezzeti bir arada görebilirsiniz. Orada bizim işimizi yapan Türk yok. Bu sadece Atina ile sınırlı olmayacak. Bir çok Avrupa ülkesinde açmayı düşünüyoruz.

Bir marka olmanın peşindeyiz. Dünya markası olmayı hedefliyoruz.'' Avrupa'da köşe başlarında bir çok Türk lokantası bulunduğunu hatırlatan Köprülüoğlu, bu lokantaların diğer mutfakların yanında vasat kaldığını söyledi. Restoranı 1 yıl içerisinde açmayı planladıklarını vurgulayan Köprülüoğlu, kendisinin yakın zamanda yer bakmak için Atina'ya gideceğini, fırsatı olması durumunda Hakan’ın da kendisiyle yer bakmaya geleceğini bildirdi..