BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,09
ALTIN 2.476,51
HABER /  MAGAZİN

Seda Sayanı dövmek istiyor

Banu Alkan, yine herkesi kızdıracak açıklamalar yaptı. Özellikle de Sayan'ı.

Abone ol

Fox TV’de Cenk Eren ve Şenay Düdek’in sunduğu Dobra Dobra programına Banu Alkan katıldı. Alkan, yine herkesi kızdıracak açıklamalar yaptı. En çok da Seda Sayan’a yüklendi. Banu Alkan, programa güneş gözlükleriyle geldi. İşte Alkan’dan son inciler...

"Lugatımda dayak sözcüğüne yer yok. Ama Seda Sayan’ı yere yatırıp, şöyle bir dövmek isterdim"

"Bir ay boyunca ben onu reytinglerde ilk 10’a soktum ve hala o reytingleri devam ediyor. Bu reytinglerle bu sene belki de 1-2 milyon dolar para kazandı benim sayemde"

"Lerzan Mutlu’nun programının karşısında reytingleri çok düşmüştü. Ben programa katılınca arttı. Reyting için her şey yaptım, gelinlik bile giydim. Bütün fikirleri ben verdim"

"Ben bırakınca programı, Murat Taşdemir’i bensiz programa almış. 24 saat boyunca telefonuma çıkmadı ve ’Kim ki Banu Alkan, ondan izin mi alacağım?’ dedi, her zamanki lokal beyniyle"

"Çok büyük bir para kaybım olmuştu. Murat Taşdemir, 2 yıl bana baktı"

"Hülya Avşar, ’Ben dünyadaki tüm ünlü kadınlardan daha güzelim’ dedi. Bu şekilde kendini bu güne kadar sattı. Eğer sen bu lafı ediyorsan, 1.60 boyunu unutacaksın, dünyanın en çirkin ayaklarına sahip olduğunu unutmayacaksın, dudaklarını doğru düzgün büzemiyor konuşurken. O saçlarla, kalın beliyle bu lafı ederse, ben kahkahalarla gülerim. IQ’muzu ölçtürelim, bakalım kim daha zeki?"

"Dilek Hanif’in annesi benim manikürcümdü. Ama Dilek beni yalımdan attırdı"

"Ben Murat Taşdemir’e geyşa oldum. Bana çok büyük bir aşk yaşattı"

televizyongazetesi