BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Yunan şoför çay ocağına böyle daldı!

Yunan sürücünün kullandığı TIR'ın büyük bir hızla çay ocağına çarpması saniye saniye kameralara yansıdı!

Abone ol

Konya'da ışıklı kavşağa hızlı ve kontrolsüz girerek direksiyon hakimiyetini kaybeden Yunan sürücünün kullandığı TIR, petrol istasyonun yanında bulunan çay ocağına daldı. Kazada, TIR sürücüsü ve çay ocağının önünde oturan 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Konya-Afyonkarahisar karayolunun 45'inci kilometresinde bulunan Ladik Beldesi yakınlarında meydana geldi. Yunan uyruklu 67 yaşındaki Karastefodıs Staıkos, kullandığı yabancı plakalı TIR ile seyir halinde iken ışıklı kavşağa hızlı ve kontrolsüz girince direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan TIR, orta refuju aştıktan sonra petrol istasyonunun yanında bulunan çay ocağına daldı.

TIR'ın geldiği gören ve çay ocağının önünde oturanlar, etrafa kaçıştı. Kazada TIR kabini parçalanırken, çay ocağının bir bölümü de yıkılıp, kullanılmaz hale geldi. Büyük panik yaşanan kaza sonrası TIR sürücüsü Staıkos ile çay ocağının önünde oturan 58 yaşındaki Mevlüt Düven ve 50 yaşındaki Mustafa Büyükyılmaz hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ambulansı ile Kadınhanı Devlet Hastanesi'ne götürülüp, tedaviye alındı. Kaza, petrol istasyonunda bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

KAZA GÜVENLİK KAMERALARINA BÖYLE YANSIDI...