BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,73
ALTIN 2.441,17
HABER /  GÜNCEL

Yunan kaptanın hukuk savaşı

Kaptan Emmanuil oğlunu kaçıran Ukraynalı eski eşi Rimma Tchamova'yı Bursa'da buldu ama....

Abone ol

Yunanlı gemi kaptanı 43 yaşındaki Emmanuil Valsamis, Ukraynalı 35 yaşındaki Rimma Tchamova ile 2001 yılında evlendi ve bir yıl sonra Mannolis adını verdikleri bir erkek çocukları dünyaya geldi.

Çift daha sonra boşanırken Rimma Tchamova, yine internette tanıştığı Bursalı tekstilci Hakan Çetin’e aşık olunca, valeyeti Valsamis’e verilen çocuğunu alarak bu kente geldi. Eşinin 6 yaşındaki oğlunu kaçırdığını iddia ederek Bursa’ya gelen Emmanuil Valsamis, kendisini tehdit ettiklerini öne sürdüğü eski eşi ve sevgilisi Hakan Çetin hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.Dava açıldı, Hakan Çetin duruşmada, suçlamaları reddetti. Yunanlı kaptan Valsamis, velayeti üzerinde olmasına rağmen eşinin çocuğunu kaçırdığını belirtti.

İNTERPOL DEVREYE GİRDİ

Valsamis’in avukatı Selim Şerif ise 6 yaşındaki Mannolis için Interpol’ün de devreye girdiğini söyledi. Şerif, “Ukranya Adalet Bakanlığı Mannolis’in orada olmadığını tespit etti. Türkiye’den çıkış yaptığı pasaport kayıtlarında da mevcut. Ama şu anda çocuğun nerede olduğu bilinmiyor. İnterpol aracılığı ile küçük Mannolis dünyanın birçok ülkesinde aranıyor” dedi.

OĞLUNUN İZİNİ TÜRKİYE’DE SÜRÜYOR

Ukraynalı anne Rimma’nın (üstte) yeni eşi Bursalı tekstilci Hakan Çetin’in yanına 6 yaşındaki Mannolis’i de getirdiği tahmin ediliyor. Baba Valsamis (solda) ise “Evlat hasretiyle yanıyorum. Kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum” diyor.