BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Yumruk attı, bileziği çaldı

Erzurum’da kuyumcudan hırsızlık, güvenlik kamerasına yansıdı. Kuyumcuya yumruk atan ve ardından bilezik çalan şahıs, hastalanınca hastanede ...

Abone ol

Erzurum’da kuyumcudan hırsızlık, güvenlik kamerasına yansıdı. Kuyumcuya yumruk atan ve ardından bilezik çalan şahıs, hastalanınca hastanede yakalandı.
Yakutiye ilçesi Taşmağazalar semtinde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, kuyumcu dükkanına altın alma bahanesiyle giren şüpheli bir süre sonra kuyumcuya yumruk atıp bir bileziği alarak kaçtı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı. Polis güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelinin eşkalini belirledi. Soygun sırasında gözüne yumruk darbesi alan ve yaralanan kuyumcu Hayrullah Gültekin hastaneye gitti. Hastane acil servisinde kendine yumruk atıp bileziği alıp kaçan şüpheliyi gören Gültekin hemen durumu polise bildirdi. Şüpheli Selçuk B., yakalanarak gözaltına alındı. Çok sayıda hırsızlıktan sabıka kaydı bulunduğu öğrenilen şüpheli Selçuk B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Erzurum Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
(İHA)