BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,74
ALTIN 2.396,14
HABER /  DÜNYA

Kardeşlerin meydan muharebesi

Antalya’da hurdacılık yaparak geçimlerini sağlayan iki kardeş arasında kavga çıktı. Kardeşlerin çocuklarının da karıştığı kavgada, aynı aile...

Abone ol

Antalya’da hurdacılık yaparak geçimlerini sağlayan iki kardeş arasında kavga çıktı. Kardeşlerin çocuklarının da karıştığı kavgada, aynı aileden 1’i kadın 4 kişi yaralandı. Kavgaya karışanlardan birinin hırsını alamayıp satışa hazır hurdaları ateşe vermesiyle yangın çıktı.
Edinilen bilgiye göre, olay saat 09.30 sıralarında Kepez ilçesi Kazım Karabekir Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, geçen haftadan bu yana Musa Deniz (42) ile Mustafa Deniz (37) isimli iki kardeş arasında ’Sen daha çok kazanıyorsun’ tartışması başladı. Bu sabah saat 08.30 sıralarında pompalı tüfekle ağabeyi Musa Deniz’in Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki evine gelen Mustafa Deniz, kapıda rastgele havaya ateş etti. Saçmalardan birinin Musa Deniz’in eşinin yüzüne geldiği ileri sürülürken, çevredekiler durumu polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis geldi.

ÇOCUKLARIYLA GERİ GELDİ
Mustafa Deniz, tüfeği ile birlikte kardeşinin evine 150 metre mesafedeki kendi evine gittikten sonra bu kez çocukları ile geri geldi.Taş ve sopaların kullanıldığı kavgada akrabalar birbirlerini yaraladı. Kavga sırasında Musa Deniz’in oğlu 22 yaşındaki Ali Deniz’in kafası palayla yaralandı. Ali Deniz başta olmak üzere Mustafa Deniz ve çocukları yaralandı. 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ali Deniz ise müdahaleyi kabul etmeyerek polislere zor anlar yaşattı. Polis kavgayı güçlükle ayırdı.

HURDA BALYALAR YANDI
Kavgaya karışanlardan biri hırsını alamayınca Musa Deniz’e ait hurdaları ateşe verdi. Plastik ve naylon balyalarından oluşan hurdalar alev topuna döndü. Polise ifade veren hurdaların sahibinin oğlu Ali Deniz, alevlerin yükseldiğini görünce, şunları söyledi: “Bırakın ağabey yangına bir bakayım geleyim" Yangın kısa sürede büyürken, üç evin duvarına kadar ulaştı.Ev sahipleri yangına kovalarla su taşıyarak müdahale etti. Büyük panik yaşayan ev sahipleri, itfaiyenin gelmesi ile derin bir nefes aldı. Yangında Musa Deniz’in evinin depo bölümü ve bir yıldır topladığı hurda balyaları tamamen yandı.
Polis iki tarafı gözaltına alarak polis merkezine götürdü.
(İHA)