BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.395,76
HABER /  DÜNYA

Sahurda kedi kurtarma operasyonu

Bir evinin içinde mahsur kalan yavru kedinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Duyarlı vatandaşların ihbarıyla sahur vaktinde olay yerine g...

Abone ol

Bir evinin içinde mahsur kalan yavru kedinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Duyarlı vatandaşların ihbarıyla sahur vaktinde olay yerine gelen itfaiye ve polis, kediyi başarılı bir operasyonla kurtararak özgürlüğüne kavuşturdu.
Balıkesir Hacıilbey Mahallesi’nde 4 katlı binanın birinci katında, bir süredir evde bulunmayan üniversite öğrencilerinin kaldığı daireden kedi sesi gelmesi üzerine vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Sahur vakti polis ekipleriyle birlikte olay yerine sevk edilen itfaiye görevlileri, aralık pencereden girip mahsur kaldığı düşünülen yavru kediyi kurtarmak için seferber oldu. Polislerin nezaretinde binaya merdivenle çıkan itfaiye görevlileri, birinci katta aralık olan sokak penceresini açıp kapıda miyavlayıp yardım isteyen kediyi ışık tutup seslenerek çağırdı. Kısa bir süre sonra itfaiye görevlisinin çağrısı üzerine pencereye yaklaşan minik kedi, evin içine girmeye gerek kalmadan kurtarıldı. Aşağı indirilen yavru kediye su ve yiyecek verildi.
(İHA)