BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,84
ALTIN 2.440,44
HABER /  MEDYA

Y.Şafak Kılıçdaroğlu'nu bombaladı!

Yeni Şafak-Kemal Kılıç daroğlu polemiği alevlendri. Gazetenin bugünkü kullandığı manşet oldukça sert...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Yeni Şafak Gazetesi'nin polemiği alevlendi. Gazete bugünkü manşetinde 'Para alan da veren de iddiasını ispatlamayan namussuzdur' ifadesine yer verdi...

Yeni Şafak Gazetesi'nin iddiasına göre Kemal Kılıçdaroğlu Mehmet Haberal, Tuncay Özkan, Mustafa Balbay gibi isimlerle seçimlere gidecek haberinin CHP Lideri tarafından yalanlaması çok sert bir polemiğe yol açtı.

İSPATLAMAYAN DA NAMUSSUZ!

'Para alan da veren de iddiasını ispatlamayan namussuzdur' manşetiyle çıkan Yeni Şafak Gazetesi, Kılıçdaroğlu'nun sözlerine 'miadı dolmuş' nitelemesi yaptı.

DENİZ BAYKAL'IN İPİNE SARILDI!

Yeni Şafak, Kılıçdaroğlu için şu ifadeleri kullandı: Meclis kürsüsünde Yeni Şafak'ı hedef alan Kılıçdaroğlu, selefi Baykal'ın kirli siyasetini sürdürmeyi tercih etti.

DEDİKODUYA RESMİ YAZI DEDİ

Gazete CHP Liderine şöyle yüklendi: Kılıçdaroğlu, Baykal'ın da medet umduğu dedikodu bilgilerini resmi yazı olarak nitelendirdi. Ancak 28 Şubat sürecinde baskınlara uğrayan ve bütün defterleri incelenen Yeni Şafak'ın hesaplarında en küçük bir kusur bulunmadı. İddialar da sahipleri gibi çöp sepetine gitti...