BIST 10.176
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.468,89
HABER /  GÜNCEL

Sercan ve Volkan oldu gibi

Uzun süredir Galatasaray'ın gündemini meşgul eden Bursasporlu Sercan ve Volkan'da yeni gelişmeler yaşandı.

Abone ol

Bir süredir ismi Galatasaray ile anılan Bursasporlu Sercan Yıldırım ve Volkan Şen için yeni helişmeler yaşandı.

ADAYA BASKIN

Teknik Direktör Hagi'nin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da dün oldukça heyecanlı saatler yaşandı. Başkan Adnan Polat öğle saatlerinde sürpriz bir şekilde Galatasaray Adası'na geldi. Kısa bir süre sonra adaya önemli bir konuk daha ayak bastı. Bu konuk, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'ydı. Polat ve Yazıcı tokalaşıp öpüştükten sonra meraklı gözlerden uzak bir masaya geçti ve yeşil-beyazlı ekibin genç yıldızı Volkan Şen için pazarlık yapmaya başladı. İkilinin zaman zaman çevredekilerin de duyacağı şekilde konuşması dikkatlerden kaçmadı.

SERVET GİDEBİLİR

Görüşmede Adnan Polat, Volkan'a karşılık Ali Turan ve Servet'in yanı sıra 5 milyon euro önerdi. İbrahim Yazıcı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la bir kez daha görüştükten sonra teklife yanıt vereceğini söyledi.

İkili ardından yemeklerini yedi ve birkaç dakika arayla adadan ayrıldı. Günün ikinci önemli randevusu ise Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeydi. Hem Volkan Şen'in hem de Sercan Yıldırım'ın menajeri Mehmet Öztürk öğleden sonra tesislere gelerek sportif direktör Adnan Sezgin'le yaklaşık bir saat görüştü.

BURSASPOR TAKASA SOĞUK BAKIYOR

Akşam saatlerine doğru ise Adnan Polat, Adnan Sezgin ve Hagi üçlüsü bir araya gelerek transfer temaslarını masaya yatırdı. Sızan bilgiye göre, Volkan ve Sercan'ı çok isteyen Hagi, Ali Turan'ın gönderilmesine onay verirken Servet için çok kesin bir şekilde "Bana lazım, onu gözden çıkaramam" dedi. Ancak Galatasaray'ın beyin takımı, takas formülleri üzerinde konuşurken, Bursaspor'dan sızan bilgiler ise yeşil-beyazlı kulübün takasa sıcak bakmadığı ve sadece para karşılığı Volkan ile Sercan'ı satmak istediği yönündeydi.