BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

'Yabancı Dadı'lar kaçıyor! Dolar yerine TL verilince...

Doların 6 TL’nin üzerine çıkması ev hizmetlerinde çalışan yabancıların maaşlarının da yeniden belirlenmesine neden oldu. Maaşlar ortalama 600 dolardan 2 bin 500 TL’ye çekilirken Türk Lirası istemeyen yabancılar ülkelerine dönüyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Hakan Yaka

Çok üzüldüm yabancılar adına.Defolup gidebilirsiniz😀 Komik olan şu işveren türk personel gürcü veya Türkmenistanlı veya Filipinli veya Rus ulan hanginizin parası dolar!!! Defolun 😀

huseyin

ABD Başkanı Donald Trump tarafından Türk ekonomisine yönelik başlatılan savaşın ardından 6 TL’nin üzerine çıkan dolar ??? Ortalık sakinleşti nye inmiyor 6 liranın altına?

Misafir

Sen koprude,otoyollarda Dolar mi oduyon? Diye yazan zavallı sen nerede yaşıyorsun bak o köprünün geçiş ücreti 10 dolar ise ve dolar 4 TL iken sen 40 TL ödersin dolar 6 TL oldu ya sen 60 TL ödersin düşünemeyen ahmak

soruyor

Çocuğunu yabancı dadılara veren ebeveynler o çocuğun dini inancını dadıların nasıl etkileyebileceğini hiç merak ediyor mu? Tabii ki dinini önemseyenler için.

Misafir

Bu adamın yazdığını beğenmeyen ahmaklar kim hangi çıkarcılar

Misafir

türk halkının bazıları enayi.altın ve dövizlerini tl ye bozdurup hükümete veriyor.''alın ben yiyemiyorum, siz yiyin.'' diye.

Sarı

Gönderin yabancı dadıları ülkelerine. Neden para dışarıya gidiyor? Yerli dadı yok mu?

Farabi

Iyi oluyor.Turkiye de yasaklamalari lazim artik Dolar,Euro cinsinden fyat bicmeyi.Hatta,vatandasin doviz almasi,satmasi yasak olmali.Ozal evvelinde oldugu gibi.

Misafir

Sen koprude,otoyollarda Dolar mi oduyon?

ddd

Köprü ve yolların geçişleri neden TL ye dönmüyor

  • 1