BIST 10.089
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.400,19

Taşeron kadro son dakika haberi geri sayım başladı!

Taşeron kadro için son dakika haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan geldi. Müezzinoğlu taşeron kadro düzenlemenini kısa süre içinde hükümet gündemine alınacağını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
TAŞERON

Başbakan Yardımcısı başkanlığında 4-5 bakan tarafından hazırlanan yol haritasını hükümete getireceklerini anlatan Müezzinoğlu, "Önümüzdeki günlerde şekillendirip yapacağız" dedi.HALEN YAPILMADI REFANDUMDAN SONRA DEDİ CUMHURBAŞKANIVE BAŞBAKANDA TALİMAT VERDİ HALEN YOK TAŞERON 2 YILDIR BİTMEDİ SÖZ LER NE OLDU

TAŞERON

ALLAH RIZASI İÇİN ADAM GİBİ BİR KADRO VERİN 4.5.BAKANLIĞIN HAZIRLADIĞI KADRO BUMU BU İNSANLAR BUNA LAYIK DEĞİL BU İNSANLARA YAKIŞIR BİR KADRO VERİLMESİ TEMENNİMİZDİR AYNI İŞ AYNI ÜCRET GÖREVDE YÜKSELEMEZSİN SADECE ÜÇ YILDA BİR İMZA HİÇ HOŞ BİR KADRO DEĞİL İNSANLARI BUNUNLA MEMNUN EDEMEZSİNİZ.

MERDA

AKP HEPPP YALANNNN HEPPPPPPPPPPPP YALAN AKP

ZEKİ

BEN 10 YILDIR KAMU HASTANESİNDE TEMİZLİK İŞÇİSİYİM TEMİZLİK DIŞINDA HER İŞİ YAPTIRIYORLAR HASTA KANI GÖTÜR GİT İLAÇLARI ECZANEDEN GETİR HASTA RÖTGENE GÖTÜR ŞUNU DOKTORA İMZALAT DAHA NELER NELER ONUN İÇİN KADRO İSTİYORUZ ÜSTELİK TEMİZLİK DIŞINDA ARKADAŞ BU ADAMLAR EPEY İŞ YAPIYOLAR DİYE KIYMET BİLEN YOK ALMA MAZLIMUN AHINI GELİN VERİN KADROYU EYYYY SİYASİ AGALAR SİZİN ÇOCUNUZ BÖYLE DURUM İÇİNDE OLSA NE YAPARDINIZ

cuma değirmenci

bu önümüzdeki günler ne zaman acaba çok duyduk bu sözleri artık inancımız kalmadı size vallahi şimdiden seçimlerin dört gözle gelmesini bekliyoruz.siz nasıl bizleri oyalıyorsanız bizlerde sizlere gereken dersi sandıkta vereceğiz .

taşeron

önümüzdeki günler sözünü çok duyduk bıktık artık

mehmet rasim

Taşeron olarak tam kadro istiyoruz sözleşmeye hayır veriyorsanız tam kadro verin kaç yıl oldu kadro daha nerede hep halledecez sabır deniliyor napalım 2019 seçimlerini bekliycez

cuneyt

adam 15 yıl taseron asgarı ucrette calıstı senden cok sebat ettı dostum ..sen kpss yı kazan da dırek 15 yıl önüne gec tutan yok

çetin bulut

daha yol haritası çizilecekmiş bu yolun sonuna kaç yılda varılır bilinmez

Misafir

tmm sen belki okuyup memur statusune ulasmıssın ammma insan ve adam statussune ulasamamasının neden dıye soracak olursan bence kadro hakkımız cunku senin gibi kadrolu hizmetliler alıyor onune bi bilgisayar veya baska oyalanacak bir sey ama biz sirket elemanlı sırf bizden memnun kalsınlar isimizden olmayalım diye her işe kopmamızın yanında haklı oldugumuz zamanlarda olsa bile haksız oluyoruz zaten su gelecek kadroda zaten kadro deyil sozleseme statusunde binevi devlet taseron işcisi gibi birsey kadro dedinmi devlet kapsamı altına girilir bu sebebden dolayı benim haklı olupda haksız goruldugum tüm babalıkları senin üstüne olsun ve az bi hakım varsa devlete bu devletde senin gibilerine ekmek verdigi için helal asıl ben etmiyorum. verdigim hizmet kurumu devlet kurumu oldugu için. haaa su eklentiyiyide eger sen musluman isen kibirlilik yapma sonra kibirlilik yapacam diye veren allah elinden alıverir sonucda takdir allahın sen ne kadar calısmıs olsanda.

Misafir

657 devlet memurluğu kaldırılsın herşey yoluna girer. memur devlete sırtını dayamış hiç bir iş yapmadan en az alan 3000 tl. alıyor ve en küçük belediye de. taşeron hakkını bunlardan alsın bunlardan sorsun.

Misafir

Evet kardeş zorunlu çalıştık, evet hakkımızı almadan çalıştık. Ayrıca bu eleştiriyi yapanlaın hepsi kpss' ye sadece kendinizin girdiğini sanıyorsunuz. Kpss'ye taşeronlar da girdi ama kiminin bölümü için yeterli kontenjan açılmadı kiminin hakkı yendi. Adalet nerede diyorsun öyle mi? Adalet aynı çatı altında aynı işi hakkı ile yaparken yarı maaş almak mıdır sence? Bu mu senin adaletin. Taşeronları aptal mı sanıyorsun? Çoğu kurumda kadroludan daha verimli çalışılıyor merak etme. Dolayısı ile senin üzerinde bize helal etmen gereken hakkın yok merak etme.

Misafir

TAŞERON İŞÇLİK NEDİR NEDEN TAŞERON TAŞERON NERDE GELİYOR ÖNCE BİR ÖĞRENİN TAŞERONLUK BİZE NE KAZANDIRIYOR

ByUyumsuz

Ne kadroymuş arkadaş ver ver bitmedi.

Misafir

yıllarca kpss yi kazanacagım diye ders çalıştım 98 puanla egeden uzak diyarlara gittim yıllarca yalnız yaşadım öyleki 40 yaşıma yanaştığım şu sıralar memleketime tayinimi aldırabildim.lakin gençlik uzaklarda yalnız başına geçti gitti.şimdi soruyorum taşeronlara hakkımızı istyoruz diyorsunuz ya .ey mübarekler bedava mı çalıştınız yada zorlamı çalıştrdılar?Memlketinizde araya siyaseti sokarak rahatça iş sahibi oldunuz garibanlar fabrika köşelerinde süründü.ve şimdi söylüyorum eyer sizlere kadro verirlerse bunu veren ugun gören kim varsa hakkımı helal etmiyorum.3 tane üniversite okudum.revamı bu hizmetli olmak için bile kpss ye çalıştım.hani adalet nerde üniverste mezunu torpili olmayanlar taşeron bile olamıyorlar.adalet nerde?

Misafir

hadi la ordan yalancılar

  • 1