BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.422,48

Sözcü Erdoğan'ı buldu gözaltı listesindeki olay isim

Sözcü'ye FETÖ operasyonunda gözaltı listesinde 15 Temmuz sabahı 'Sözcü Erdoğan'ı buldu' başlıklı haberin sahibi muhabir Gökmen Ulu da var.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Hakkı ARAR

Burada dikkat çeken iki durum var: 1-Sözcü Erdoğan'ı bulmuşsa bu bir gazetecilik başarısı değil mi? Altında başka bir şey aramak mı lazım? 2-Madem sorun varsa 15 Temmuzun üzerinden çok aylar geçtikten sonra bu yapılanlar neyin nesi oluyor?

Misafir

EĞER BU HABER 15 TEMMUZDA YAPILDIYSA Kİ BU TİP HABERLERİ DAHA ÖNCE DE TÜM YAYIN ORGANLARI YAPARLAR,(ERBAKANIN,TURGUT ÖZALIN TATİL YAPTIĞI YERİN HABERİ GİBİ)15 TEMMUZDAN BUYANA 10 AY GEÇTİ,BU KADAR ZAMANDIR NERDESİNİZ NEDEN HESAP SORMADINIZ

ihsan

şimdi adalette vatan haini sözcüleri buldu ne yazıkki sahibi kaçırılmış

Misafir

Vatandaş olarak kime neye inanacağımızı şaşırdık ve güvensiz bir ortam da yaşamaya başladık gibi ...Üzerinden Bir Yıl geçti halen 15 Temmuzun Karanlık noktaları aydınlatılmadı ...Develet Kurumları olan MİT ve TSK + Hükümet Yargı bu konuda elle tutulur bir netlik ortaya koymadı....Atı alan 15 Temmuzun gölgesinde Ülkeyi bir anda Tek Adam Tek Parti Rejimine geçiriverdi....19 M.A.G.B.KUTLU OLSUN

salhor

Anlaşılıyor ki muazzam bir "ANLAŞMIŞ KÖPEKLER" kumpası var. Bu ANLAŞMIŞ KÖPEKLER hikâyesi, çok mühimdir. Selçuklu hükümdarı, devlet düzenindeki bozulmaları tahkik için Anadolu'yu dolaşırken, misafir kaldığı bir çiftlik evinde, bir gece önceki kurt saldırısında telef olan bir sürü koyunun hesabının, onları bekleyen köpeklerden sorulduğunu ve nöbetçi köpeklerin öldürüldüğünü görür. "Günah değil mi?" der çiftlik sahibine. Adım hükümdara "Bunlar, kurtlara SALDIRI sinyali veren ve o karambolde ziyafete konan ANLAŞMIŞ KÖPEKLERDİR" der. Böylece hükümdar, devletinin bozulan düzeninin sebebini bulmuş olur.

Gazeteciliğin dayanılmaz hafifliği

Ajanlar neyi amaçlayıp ne yaparlardı? YA TERÖRİZM?

  • 1