BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.423,63

'Sandık mandık tanımıyorum' diyebilir

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici seçimlerin ardından Başbakan'ın 'Sandık mandık tanımıyorum' diyebileceğini belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 31 Adet Yorum
Helikopter geliyorum demez...

YAZICIOGLU´DA "YOLSUZLUK YAPILIYOR" DEMISDI. NE OLDU?...

Sivaslı

Çapulculara

Sivaslı

Heyt ben geldim sen kimsin aga ne derdin de hele

Sivaslı

Hemde ne saçmalama

Sivas

Kimlere Kalmış Yiğit adamın PArtisi , yazık

Yakup GÜLDEN

Saçmalamış.

ali

haklisin..

mehmet_asil@yahoo.com.tr

Destici şantaj korkusuyla konuşuyor. Ne yazık ki cemaatin elinde kendisiyle ilgili şantaj unsurları olduğuna dair güçlü iddialar var.

onun işi

pensilvanya bunu gaza getirmiş !

akp

sayın destici altın çamura batsada değerinden hiç birşey kaybetmez

Alper çetin

Yazık olmuş Muhsin Başkanın mirasına. Kargalara kalmış!

Dombıra

Muhsin Başkanın tırnağı olamayacak adamı gelip partiye genel başkan yaptılar. BBPli kardeşlerim Muhsin Başkanla omuz omuza yürüyen ve aynı hedefe ilerleyen Erdoğana sahip ve destek çıkınız.

Gözlemci

Rahmetli Yazıcıoğlu Gülen ve ekibini hep eleştiriyordu. Muhsin Yazıcıoğlu, cemaati eleştirirken ise şu ağır ifadeleri kullandı: "KÜRESEL DÜŞÜNÜRÜZ AMA ABD KAPILARINDA, AVRUPA KAPILARINDA DİZ ÇÖKMEYİZ. ÇAREYİ MİLLETİMİZDE ARARIZ, BU ÜLKEDE ARARIZ. AVRUPA PARLAMENTOLARINDA, ONLARIN ŞEFLERİNDE ÇARE ARAMAYIZ. PEYGAMBERİMİZİN KARİKATÜRÜNÜ YAPANLARIN ÖNÜNDE YALAKALIK YAPMAYIZ.” Yazıcıoğlu, kullandığı bu ifadelerle GÜLEN’İN ABD ve AB ile İLİŞKİLERİNİ KASTEDİYORDU.

Gözlemci

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu, Gülen ve ekibini hep eleştiriyordu. Cemaat Medyasının yaptıklarını (Taraf, Zaman, Bugün Gazeteleri vs vs) doğru bulmuyordu. Yazıcıoğlu, Hrant Dink cinayetinin ardından ise BBP’li Erhan Tuncel hakkında şu ilginç ifadeleri kullandı: “Açıkça şunu söyleyeyim; Erhan Tuncel emniyete çalışan biri. Bizim içimize sokulmuş biri. Gerçek bu… ”Yazıcıoğlu’nun söylediği gibi ADI CEMAATLE ANILAN DÖNEMİN TRABZON EMNİYET MÜDÜRÜ RAMAZAN AKYÜREK DÖNEMİNDE, Tuncel’in polis muhabiri olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Yazıcıoğlu Tuncel için “kendisinin kimler için çalıştığı malumdur.” Diyerek kafalarda soru işareti bırakıyordu.

Gözlemci

DESTİCİ GÜLENİN ADAMIDIR.Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlunun vefatından sonra Gülenciler BBP yi ele geçirdiler ve 2011 de Mustafa Destici’yi genel başkan yaptılar. Kendi istedikleri yönde kullanmaya başladılar. RADİKAL’DEN CEMAAT İRTİBATLI BAZI MUHABİRLER ARACILIĞI İLE MUSTAFA DESTİCİ’Yİ ilk söylediklerinin tersini söylettiler. Daha bir iki yıl önce Uludere’ye dair açıklamaları ile yüzde yüz ayrışan bir dil kullanmaya ve söylem geliştirmeye zorladılar. Daha önce Uludere de ölenler için PKK lı diyen Destici daha sonra Uluderedekileri savunmaya başladı. Radikal’in birinci sayfasını tamamen ayırdığı haberde Destici’ye “PKK’lı dahi olsalar vurulmamalıydılar” dedirtiler.

Gözlemci

DESTİCİ GÜLENİN ADAMIDIR. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlunun vefatından sonra, yerine geçen Yalçın Topçu, Gülenin emri ile da saf dışı bırakıldı. Gülen ve adamları 2011 de yerine getirdikleri Mustafa Desticiyi AKP yi vurmak için kullandı. MEHMET BARANSU VE RADİKAL’DEN CEMAAT İRTİBATLI BAZI MUHABİRLER ARACILIĞI İLE MUSTAFA DESTİCİ’Yİ ANKARA’DA SIK SIK ZİYARET EDİP ARDINDAN TARAF VE RADİKAL GAZETELERİNDE EŞ GÜDÜMLÜ OPERASYONEL MANŞETLER ATILMASINA YARAYACAK DEMEÇLER VERMESİNİ SAĞLADILAR.

Gözlemci

DESTİCİ GÜLENİN KUKLASIDIR: Gülen şu anda CHP ye yaptığı operasyonun aynısını BBP ye yapmıştı. Muhsin Yazıcıoğlu’nun 2009 yılında şüpheli bir şekilde hayatını kaybetmesi ile onun en yakın dava arkadaşı olan YALÇIN TOPÇU bayrağı devralarak muhafazakar-milliyetçi hareketin lideri oldu. Topçu da Yazıcıoğlu gibi partinin Türkiye’nin çıkarlarını önceleyen politikalarını sürdürünce, Gülen Cemaati’nin hedefi olmaya başladı. GÜLEN, BBP’DEN SORUMLU BİR “ABİ” ATADI VE OPERASYONEL BİR BİRİM OLUŞTURULDU. TOPÇU ALEYHİNDE BİRÇOK PROPAGANDA YAPILARAK YIPRATILDI, MİLLİ DEĞERLER ÇERÇEVESİNDE OLUMLU GÖRDÜĞÜ HÜKÜMET POLİTİKALARINI DESTEKLEYEN, ÇÖZÜM SÜRECİ VE DEMOKRATİK AÇILIMIN ARKASINDA DURAN TOPÇU’YU, BBP’Yİ AK PARTİ’NİN ARKA BAHÇESİ HALİNE GETİRMEKLE İTHAM EDEREK YIPRATIP ETKİSİZLEŞTİRMEYE ÇALIŞTILAR. En sonunda başarıp partiyi ele geçirdiler ve 3 Temmuz 2011 de BBP nin başına kendi adamlarından Gülen sevdalısı MUSTAFA DESTİCİYİ getirdiler.

Gözlemci

BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ’NİN PARALEL YAPI TARAFINDAN KULLANILMASI İSE BU ÖLÜMÜN PERDE ARKASININ ORTAYA ÇIKMASINI GÖLGELİYOR. Muş Emniyet Müdürü iken görevden alınan Muharrem Durmaz’ın ortaya çıkan mektubunda ise Paralel Yapı’nın planının nasıl işlendiği de gözler önüne seriliyor. Destici’nin ve BBP içerisinde örgütlenen Paralel Yapı’nın ise bu alanda faaliyet gösterdiği iddia ediliyor. Muhsin Yazıcıoğlu suikasti ile ilgili ifade verenler emir komuta zinciri içerisinde nasıl ifade değiştirdiklerini DDK raporunda sabitleniyor. CUMHURBAŞKANININ YAPTIRDIĞI DDK raporunda ifade değiştirme olayının arkasında da paralel yapının olduğu kaydediliyor. Ortaya çıkan bilgi notları ise bu soruşturmanın Paralel Yapı tarafından nasıl değiştirildiğini de gözler önüne seriyor. Bilgi notlarında kazadan sonra Muhsin Yazıcıoğlu’nun yaralı olduğu bilgisine yer veriliyor.

GERÇEK

SENDEMİ BÜRÜTÜS.SENİNDEMİ CEMAATİN ELİNDE KASETİN VAR.CEMAATİN AĞZIYLA KONUŞMAYA BAŞLAMIŞSIN.ZATEN HİÇTİNİZ.ŞİMDİ HİÇ HİÇ.... OLDUNUZ.

alp er tunga

AH BE KOCA REİS HALA ÜŞÜYORUZ MİRASIN KİMLERE KALDI MUHSİNLER ÖLMEZZZ

Burdayiz.

Sayın Destici, sizin partiyi ne yapmaya çalıştığını bilmiyoruz, ama sayın Yazıcıoğlu sizin gibi asla sivri dilli olmazdı, olmuyorduda, bence siz çok yakın zamanda MHP ile birleşirsiniz, gidiş hat onu gösteriyor, zaten sayın Yazıcıoğlu ölmesi kime yaradı herşey ortada,

ALPEREN

28 ŞUBATTA ZAMAN 'BECEREMEDİNİZ BIRAKIN'MANŞETLERİ ATARKEN MUHSİN BAŞKAN 'MİLLETİME ÇEVRİLEN TOP NAMLUSUNA SELAM DURMAM'DEMİŞTİ SENSE PARTİYİ ÇIKARCI CEMEATÇİLERE TESLİM ETTİN

ALPEREN

AH BE BAŞKAN BU CEMEATÇİLER SENİDE KANDIRDILARYA! BUNLAR BİZDEN GÖRÜNÜRLER AMA BİZE OY VERMEZLER...MUHSİN BAŞKANA VERMEDİLER ŞİMDİ SANA MI VERECEKLER..MUHSİN BAŞKAN OLSA BUNLARI PARTİDEN İÇERİ SOKMAZDI SEN PARTİYİ ELLERİNLE ONLARA VERİYORSUN

Sungur

Muhsin Yazıcıoğlu yaşasaydı şu ihanet projesi olan göya barış sürecini nasıl aşağılardı görürdük. adam zamanında o kadar eleştirmişti akp yi.

termit2013

Sayın Destici, bu küresel dünyada kapitalizmin dalga dalga yayılan etkisidir, bunu nasıl önleyeceksiniz, Amerika'ya gidin inceleyin durum farklı mı sanıyorsunuz, insanların alışveriş yapma dürtüsünü nasıl engellemeyi planlıyorsunuz, kredi kartı taksit kısıtları getirildi ama insanlar yine vazgeçmiyorlar, Başbakan mı gidin borçlanın diyor bunlara?