BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yönetmenden Kavaf'a erotizim cevabı

Bakan Kavaf, dizideki erotizim irite ediyor dedi dizinin Adnan Bey'i Selçuk Yöntem'den cevap geçikmedi.

Abone ol

Balçiçek Pamir’le Söz Sende’nin bugünkü konuğu reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinin “Adnan Bey”i, ünlü oyuncu Selçuk Yöntem’di. Yöntem, diziyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Balçiçek Pamir’in, Bakan Selma Kavaf’ın dizi ile “oradaki erotizm beni irite ediyor” sözlerini hatırlatması üzerine Selçuk Yöntem ilginç bir çıkış yaptı: “O hanımefendi başka şeyler de söylüyor. Benim kendisine tek bir önerim olabilir: Eğer bu kadar irite oluyorsa televizyonu kapatabilir, zap yapabilir veya varsa çocuğuna seyrettirmez. Sonuçta insanların hür iradeleri var. Ama hem diziyi seyredip hem de bunu diyemez. Sanat zaten hep iyi şeyleri göstermez, bazen de kötüyü gösterip bunu yapmayın der. Bu sanatın zenginliğidir.”

"ADAM KARISINI BALTAYLA DOĞRUYOR"

Diziyle ilgili genel olarak aldıkları eleştirileri de yanıtlayan Yöntem şunları söyledi: “Diziyi seyretmediklerini söylüyorlar sonra unutup şöyle şöyle olmuştu diyorlar. Bunu anlamak bana çok zor geliyor. Ama biz böyleyiz. Yabancı hayranlığımız var, övmeyi bilmeyiz, eleştirmeyi de bilmediğimiz gibi. Eleştirilen şey nedir? Türk aile ilişkilerini zedelemek. Peki ama bunun zaten Türkü yabancısı olmaz ki. Aile her yerde kutsaldır ve bazı şeyler her yerde kötüdür. Yapılmaması gereken şeyler vardır ve bunlar yapılmamalıdır. Bunun Türk olmakla ne ilgisi var? Ona bakarsanız bizim aile yapımızda çok daha kötü şeyler var. Adam karısını baltayla doğruyor, çocuğunu dövüyor, bu normal ve doğru mu yani?”

Yöntem program sırasında gelen ve dizinin ahlaksızlığı teşvik ettiğini söyleyen maillerden birine de şöyle cevap verdi: “Biz ahlaksızlığı niye tasvip edelim? Bizde öyle bir görüntü mü var? Neyse demokrasi diyelim, sonuçta herkes görüşünü söylemekte serbesttir.”