BIST 9.830
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.459,48
HABER /  GÜNCEL

Yolda yürüyen kadının üstüne...

4 katlı binanın terasından Mustafa Songur, yolda yürüyen kadının üzerine düştü.

Abone ol

Tekirdağ’ın Şarköy İlçesi’nde 4 katlı binanın terasında dengesini kaybeden 36 yaşındaki Mustafa Songür, sokakta eşi ile birlikte yürüyen 26 yaşındaki öğretmen Esra Koçbay’ın üzerine düştü.

Öğretmen Koçbay’in bacağı kırılırken Songür’ün ise vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar ve sıyrıklar oluştu. Songür’ün aynı yerden düşen yeğeninin de 20 yıl önce öldüğü kaydedildi.

Olay dün akşam İstiklal Mahallesi Bahçeler Sokak üzerinde meydana geldi. Şarköy Belediyesi’nde veznedar olarak çalışan Mustafa Songür, oturduğu 4 katlı apartmanın terasına çıktı. Terastan aşağıyı bakarken dengesini kaybeden Songür, Şarköy’e eşi Ali Koçbay ile gezmeye gelen ve o sırada sokaktan tesadüfen geçen Tekirdağ’ın Malkara İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Esra Koçbay’ın üzerine düştü.

SAĞ BACAĞINDA KIRIK TESPİT EDİLDİ

Ali Koçbay, hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Düşme sonucu yaralanan Mustafa Songür ve Esra Koçbay sağlık ekipleri tarafından ambulansla Şarköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Yapılan kontrollerde sağ bacağında kırık tespit edilen Koçbay, Tekirdağ’daki özel bir hastaneye, vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlenen Mustafa Songür ise Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Polis, olayla ilgilisoruşturma başlattı.

20 YIL ÖNCEDE AYNI YERDEN DÜŞEN YEĞENİ ÖLMÜŞ

Belediye Başkan Yardımcısı Efrayim Galip, Mustafa Sangür’ü Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde ziyaret ettiğini, hayati tehlikesinin bulunmadığını, kaburga kemiklerinde kırık meydana gelmesi nedeniyle 10 gün hastanede tedavi altında tutulacağını ifade etti.Şarköy Belediyesi veznedarı Mustafa Sangür’ün 20 yıl önce de yeğeni aynı binanın üst katından düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi.