BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.509,45
HABER /  DÜNYA

DENİZLİ, DÜŞME KORKUSUNDAN KURTULMAK İSTİYOR

Denizlispor, PTT 1. Lig’in 32. haftasında kendi evinde oynayacağı Şanlıurfaspor maçını kazanarak ligin son iki haftasına rahat girmek istiyo...

Abone ol

Denizlispor, PTT 1. Lig’in 32. haftasında kendi evinde oynayacağı Şanlıurfaspor maçını kazanarak ligin son iki haftasına rahat girmek istiyor.
PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, kendi evinde oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına sürdürüyor. Kırmızı kart cezalısı Süleyman dışında eksiğin bulunmadığı takımda tek hedef galibiyet. Yeni teknik direktör Özcan Bizati yönetiminde çıktığı ilk maçta Manisaspor’u yenen yeşil-siyahlılar, Şanlıurfaspor’u da yenerek ligde kalan son iki haftaya düşme korkusu olmadan girmek istiyor. Şimdiye kadar evinde oynadığı 15 lig maçından 7 galibiyet 3 beraberlik alan Denizlispor, sahasında 5 defa da mağlup oldu. Deplasman maçlarına göre evinde daha iyi bir performans çizen yeşil-siyahlılar evinde 24 puan toplayarak evinde daha güçlü olduğunu gösterdi.
Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, kendileri açısından son derece önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Bu maçı kazanmak zorundayız. Ligde kalan son iki haftada rahat olmamız için bu maçın önemi çok büyük. Taraftarımız bize büyük destek verecektir. Alacağımız 3 puanın ardından gelecek senenin planlamasına başlarız. İnşallah galip gelen taraf biz oluruz" dedi.
Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak maçı Koray Gencerler’in yöneteceği açıklandı.
(İHA)