BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

İŞ KADINI İFLASIN EŞİĞİNE GELİNCE HAYATINA SON VERDİ

Erzurum’da şirketinin biriken borçları yüzünden bunalıma giren iş kadını intihar etti. <br/>Olay, dün öğle saatlerinde Yakutiye ilçesi Gez M...

Abone ol

Erzurum’da şirketinin biriken borçları yüzünden bunalıma giren iş kadını intihar etti.
Olay, dün öğle saatlerinde Yakutiye ilçesi Gez Mahallesi semtinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 çocuk annesi iş kadını Fersin Suma (50), Akif Hoca Sokak’taki ailesine ait apartmanda bulunan dairesinde mutfak borusuna bağladığı bezle intihar etti. Ablası Şebnem Akarsu tarafından evde ölü olarak bulunan Suma’nın cesedi, yapılan incelemenin ardından Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Suma’nın piyasaya birikmiş borcu olduğu ve işlerinin kötüye gitmesinden dolayı girdiği bunalım sonucu intihar ettiği ileri sürüldü.
Suma’nın cenazesi bugün Gürcükapı Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aşağı Asri Mezarlığı’nda defnedildi. Cenaze namazında Suma’nın eşi Radyoloji konusunda ihtisas sahibi olan Atatürk Üniversitesi’nden emekli Prof. Dr. Selami Suma’nın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü.
Süt ve süt ürünleri üretimi ticareti ile uğraşan ve Erzurum-Pasinler Karayolu’nda Arş Gıda Tekstil Sanayi Limited Şirketi’nin sahibi olan Hesene Fersin Suma’nın ölüm haberi kentte birçok insanı üzüntüye boğdu.
(İHA)