BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,12
ALTIN 2.471,42
HABER /  GÜNCEL

Yolcu otobüsü devrildi

Manisa'da virajı alırken freni kilitlenen yolcu otobüsü devrildi. Orta refüöe çarparak durabildi. Bilanço ağır.

Abone ol

İzmir'den İstanbul yönüne doğru hareket halindeki yolcu otobüsünün, Manisa'nın Sabuncubeli mevkinde, devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

İstanbul'a gitmek üzere İzmir'den yola çıkan Turgay Balta yönetimindeki 34 FGR 96 plakalı otobüs, Manisa yakınlarında Sabuncubeli mevkinde devrilmiş, kazada, kimlikleri belirlenemeyen 5 yolcu olay yerinde, Tayfun Özyılmaz ise tedavi için kaldırıldığı Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Kazada yaralanan yolculardan İsmail Gündoğan (31) ile kimliği belirlenemeyen 30-35 yaşlarındaki kadın yolcu da sevk edildiği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde öldü.

Yaralılardan Zeynep Gürtay (31) ile oğlu Selim Ege Gürtay (7), Doğa Kara (16) ve annesi Evren Kır (37) ile Naciye Erdem (45) ve Gökhan Us (27) sevk edildikleri Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Naciye Erdem ve Gökhan Us'un sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazada yaralanan yolculardan Nafiz Yağmahan (56), Vacip Akyüzlü (32) ile Nuri Emren (33) Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Yaşar Bozkurt (36) Bornova Trafik Hastanesine kaldırıldı. Otobüs yolcularından Birol Çallı (34) ile Ahmet Akdoğan (19) ise ilk tedavileri Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapıldıktan sonra 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.