BIST 10.320
DOLAR 32,21
EURO 35,11
ALTIN 2.466,93
HABER /  SPOR

Antalyanın şike isyanı

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Gençlerbirliği'nde yaşanan istifaların şike olarak yorumlanmasına tepki gösterdi

Abone ol

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Gençlerbirliği'nde yaşanan istifaların kamuoyunca ve küme düşme hattındaki başka bir kulübün başkanınca farklı şekilde yorumlanarak, Antalyaspor ve Gençlerbirliği'ni zan altında bıraktığını söyledi.

Murat Süğlün yaptığı yazılı açıklamada, hafta sonunda oynanacak Antalyaspor-Gençlerbirliği maçı öncesinde gündeme gelen iddiaları yanıtladı. Süğlün, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

''Gençlerbirliği kulübünde yaşanan teknik direktör ve yardımcılarının istifaları kamuoyunda, özellikle küme düşme hattında bulunan diğer bir takımın başkanınca farklı şekilde yorumlanmakta, haddini aşan, kulübümüzü ve Gençlerbirliği kulübünü zan altında bırakan söylemlerle gündem değiştirilmeye çalışılmaktadır.

Antalyaspor olarak, konsantrasyonumuzu hafta sonu oynayacağımız son derece önemli maça yönlendirdik. Bu dönemde, bu tip söylemlerin aynı kişi tarafından, daha önceki yıllarda da yapıldığı ve hatta kendisinin uzun yıllar Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğinde bulunduğu, kamuoyunun bilgisi dahilindedir. Kendi tecrübelerinden hareketle, gerçek dışı senaryolar üretenlerin yaratmaya çalıştıkları kaos ortamından menfaat kazandıkları zaman zaman görülmüştür.'' Antalyaspor Kulübü olarak hiç bir zaman saha dışı olayların içinde olmadıklarını ve maçın sahada kazanılacağına inandıklarını ifade eden Süğlün, şöyle devam etti:

''Kendi takımı ve oynayacağı maçla ilgilenmesi gerekirken, kurulduğu tarihten bugüne kadar mücadelesiyle tanınmış, onurunu her şeyin üstünde tutmuş Antalyaspor ve Gençlerbirliği kulüplerini karalamaya, zan altında bırakmaya yönelik beyanlar amacına ulaşmayacaktır. Takımımıza ve seyircimize sonuna kadar güveniyor, hafta sonu oynayacağımız maçtan da alnımızın akıyla çıkacağımıza yürekten inanıyoruz. Bu son derece kritik lig sonu haftasında herkesi kendi işine bakmaya davet ediyoruz.''