BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,60
ALTIN 2.386,41
HABER /  SEÇİM

Yoksulluk belgesine kızdı aday oldu

Gayrimenkul işletmeciliği yapan 29 yaşındaki Remzi Gümüştekin, yoksulluk belgesinden alınan paraya kızıp muhtar adayı oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER- ÖZEL İÇERİK
Mehmet KOÇAK / MERSİN

Mersin’de gayrimenkul işletmeciliği yaparak geçimini sağlayan 29 yaşındaki Remzi Gümüştekin, bir işinden dolayı muhtarlığa gittiğini ve muhtarın, fakirlik belgesi almaya gelen bir vatandaştan bu belge için para istediğini görünce, ‘‘Yahu adamcağız zaten yoksul, sen de kalkmış bu adamdan basit bir belge için para istiyorsun, insanlığa sığar mı bu’’ diyerek yerel seçimlerde karşısına rakip aday olarak çıktı.

MUHTARLIK İŞLEMLERİNDEN ÜCRET ALINMAYACAK

Çevresinin ve ailesinin büyük destek verdiğini söyleyen Remzi Gümüştekin, Seçimleri kazanması halinde muhtarlık işlemlerinden hiç bir ücret talep edilmeyeceği vaadinde bulunuyor.

ÖĞRENCİLERE BURS SAĞLIYACAĞIZ

Gümüştekin, “Mahallelinin derdini, sıkıntısını dinleyeceğiz. İnsanlar, hiç çekinmeden düşüncelerini ve isteklerini dile getirebilecek. Muhtarlık olarak, özellikle yardıma muhtaç öğrencilere burs imkanı sağlayacağız. Dar gelirli, evlenmek isteyen çiftler için sandalye, masa veya bir alan tahsis edeceğiz, o alanda düğünlerini yapabilecekler. Muhtarlığımız tarafından yapılacak evrak işlemlerinden de ücret kesinlikle talep edilmeyecek’’ diye konuştu.

başliksiz-1.20140210093645.jpg

Mezitli Yeni Mahallesi'nde 3 erkek adayla muhtarlık için yarışan Remzi Gümüştekin, gayrimenkul işlerinden sonra mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, yapacağı çalışmaları anlatıyor.