BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,58
ALTIN 2.381,14
HABER /  SEÇİM

Binali Yıldırım hakkındaki o suçlamalar yalan mı?

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım, Sabah-ATV'nin satışıyla ilgili iddialara yanıt verdi.

Abone ol

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sabah-ATV satışı ile ilgili havuz için işadamlarından para topladığı iddialarını yalanladı.

Yıldırım,"Ortada bana ulaşmış, erişmiş bir suçlama yok. Bu suçlamanın nereden, kim tarafından yapıldığı belli değil" dedi.

Kanal 7 televizyonunda ‘Başkent Kulisi’ programına katılan Yıldırım, şunları söyledi:

“Ortada bana ulaşmış, erişmiş bir suçlama yok. Bu suçlamanın nereden, kim tarafından yapıldığı belli değil. CHP lideri savcılık mı yapmaya karar verdi? Öyle bir fezleke varsa önce bana gelmesi lazım. O da savcılardan gelecek. Böyle bir şey yok. Dedikoduyla amel edilir mi? Ben toptan cevap vereceğim. Cevabını veremeyeceğim hiç işim yok. 11 yıldır alnım ak başım dik. Türkiye’nin en büyük bütçesini kullandım, ihale yaptım. Bir çoğunu bilmem. 3-5 sembol projesini bilirim. Hepsinin sorumluluğu bende. Bizim işimiz gücümüz var. İzmir kazan biz kepçe. Bunlara laf yetiştirmekle zamanımızı dolduramayız. Telaşları seçim zamanı bizimle ilgili insanların kafasında olumsuz yargı oluşturabilmek. Güç birliği yaptı. Hepsi birlikte gelsin. Fark etmez.”