BIST 10.644
DOLAR 32,17
EURO 35,09
ALTIN 2.520,42
HABER /  GÜNCEL

Yine maganda dehşeti!

Mersin'de iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada arada kalarak yaralanan 2 genç kızın durumu kötü...

Abone ol

Mersin'de iki grup arasında meydana gelen silahlı kavgada yaralanan iki genç kızdan biri olan Atatürk Lisesi 1. sınıf öğrencisi Ebru Yağmur, birilerinin bunlara dur demesi gerektiğini söyledi.

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle 55. Sokak üzerinde meydana gelen olayda, eski bir husumet nedeniyle iki grup, araçlarından birbirlerinin üzerine ateş açtı. Silahlardan çıkan mermilerden biri, ailesi ile birlikte komşu ziyaretinden dönen 19 yaşındaki Seda Kaplaner'in sırtına isabet etti. Bir başka mermi ise Yeni Mahalle 5320 sokak üzerine oturan ve silah sesleri ile balkona çıkan Atatürk Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Ebru Yağmur'un sol göğsüne denk geldi. Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Seda Kaplaner ile Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ebru Yağmur'un tedavisi sürüyor. İki öğrencinin de felç olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu öğrenildi.
Ebru Yağmur, olayı şöyle anlattı: "Evde oturuyorduk. Dışardan silah sesleri geliyordu. Perdeyi açtım, baktım dışarıya, birden kurşun geldi. Göğsümden yaralandım. Bütün genç kızlar, çocuklar maganda kurşununa kurban gidiyor. Artık birilerinin buna dur demesi gerekir. Suçluların bulunmasını istiyorum."

Yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Seda Kaplaner ise olayı hatırlamadığını belirtti.

Yetkililer olaydan sonra gözaltına alınan 4 zanlıdan Ahmet T. (49) ile Tarkan E.'nin (25) tutuklandığını kaydetti.