BIST 10.471
DOLAR 32,81
EURO 35,23
ALTIN 2.443,93
HABER /  GÜNCEL

Buzda Dansta kepazelik

Buzda Dans'ta Zeynep Tokuş ağlayıp zırlayıp ayrılacağını açıkladı, daha sonra puanları görünce vazgeçti...

Abone ol

Yarışmadan çekilmek istediğini bildiren Tokuş, daha sonra vaz geçti ve partneriyle piste çıkarak dans etti. SMS oylarıyla da halk, Tokuş’u birinci seçti.

Ailesinde huzursuzluk çıktı
Geçen hafta buzda kayarken düşerek alnı yarılan Robert Beauchamp’la aralarında dedikodular çıkan Zeynep Tokuş, “Çok kötü bir hafta geçirdim. Ailemin benim için daha önemli olduğunu düşünüyorum. Eşimle bir tartışma yaşamadım. Ama aile içinde huzurluk çıktı. Asılsız haberler beni çok üzdü. Oğlum bile geçen hafta düştüğümü görünce ’Keşke elenseydin’ dedi. Bunun için yarışmadan çekilmek istiyorum. Ben çocukluk hayallerimi gerçekleştirdim. Kazanacağımı kazandım zaten” dedi.

Hakeme göre ’şov’
Hakemlerden Sema Çelebi ise olaya büyük tepki gösterdi ve, “Bu kararını hafta içinde basın toplantısıyla açıklayabilirdin. Neden bugüne taşıdın. Şov yaptığını sanıyorum. Soyunma odasında giyinirken şen şakraktın. Madem ayrılmak istiyordun neden piste çıkıp dans ettin?” dedi. Zeynep Tokuş ise, “Şov yapmıyorum. Eşimle konuştum. O bana güveniyor” dedi. SMS’lerle halkın birinci seçtiği Tokuş, “yarışa devam” kararı aldı.