BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,81
ALTIN 2.433,88
HABER /  SPOR

Yıldızdan Fenere gözdağı

Sivasspor Kaptanı Mehmet, ''Fenerbahçe'yi de yenerek 11'de 11 yapacağız'' dedi.

Abone ol

Sivasspor'un başarılı golcüsü Mehmet Yıldız, 2-0 kazandıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının geride kaldığını ve önlerinde çok önemli bir Fenerbahçe maçı olduğunu söyledi.

Takım olarak bulundukları yeri hakettiklerini belirten ve şampiyonluk hedefleri olmadığını belirten Mehmet Yıldız, ''Sivasspor iyi futbol oynamaya çalışan bir takım. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Bizim için bu maç bitti ve önümüzde çok önemli bir Fenerbahçe maçı var. O maçı kazanmak istiyoruz. Fenerbahçe'yi de yenip sahamızda 11. galibiyetimize ulaşmak istiyoruz'' dedi.

Sivasspor'un diğer başarılı oyuncusu Musa Aydın ise, galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, ''Bizim Sivasspor olarak tesadüfen burada olduğumuz söyleniyor. Bir takım tesadüfen bu kadar başarılı olamaz. Ligde 19 hafta geride kaldı ve biz lideriz. Sivasspor bu başarısını sezon sonuna kadar sürdürecek. Şimdi önümüzde önemli bir Fenerbahçe maçı var. Yarıştaki rakibimiz ve kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanırsak büyük avantaj elde edeceğiz.'' dedi.