BIST 10.320
DOLAR 32,20
EURO 35,10
ALTIN 2.464,50
HABER /  SPOR

Önemli bir galibiyet aldık

Beşiktaş Teknik Direktörü Sağlam, haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi

Abone ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Kasımpaşa karşısında 2 farklı skorla geriye düşmelerine karşın mücadelelerini sonuna dek sürdürerek sahadan 3 puanla ayrıldıklarını, bunun da kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Sağlam, ligin ikinci yarısına Konyaspor galibiyetiyle başladıklarını hatırlatarak, "Bu galibiyetin anlam kazanabilmesi için, bugünkü Kasımpaşa ve gelecek haftaki Gaziantepspor maçları bizim için çok önemliydi. Bu maçlarda alacağımız galibiyetler camiamızın şampiyonluk havasını teneffüs etmesi ve gelecek açısından önemliydi. Bugün zor da olsa kazandık. Önümüzdeki hafta da kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Sağlam, eksiklerini gidermek için daha çok çalışmaları gerektiğini vurgularken, maça neden 3'lü savunmayle başladıkları sorusuna, "Rakibimizin tek forvet oynayacağını biliyorduk. Tek forvet oynayanlara karşı 3 savunma oyuncusu bile çok. Bu nedenle 3'lü forvetle çıktık" diye yanıt verdi.

Yabancı stoper transferi konusunda çalışmalarının sürdüğünü belirten Sağlam, 'Takip ettiğimiz 2 oyuncu var. Bunlarla görüşmelerimizi yapıyoruz. Önümüzdeki haftanın sonuna kadar bu transferin de sona ereceğine inanıyorum" diye konuştu.

Tütüneker kahroldu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ise Beşiktaş karşısında maça iyi başladıklarını, ancak sonunu iyi getiremediklerini söyledi.

Tütüneker, 2-0 öne geçtikten sonra bunu koruyamadıklarından yakınarak, "Özellikle maç 2-1 olduktan sonra, sanki yenik duruma düşmüş gibi olduk. Ligin dibinde olduğumuz için psikolojik sıkıntılar da oluyor tabii. Ama çocuklar bugün genelde iyi mücadele etti" diye konuştu.