BIST 10.209
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.458,92
HABER /  DÜNYA

Böyle vahşi plan görülmedi

Portekizli bir adam önce eşini kiralık katile öldürttü sonra katili kendisi öldürdü...

Abone ol

Portekiz'de, kiralık katil tutarak eşini öldürttüğü ve daha sonra da kiralık katili öldürdüğü sanılan bir kişi yakalandı.

Fransız Le Parisien gazetesinin haberine göre, Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan adı açıklanmayan 47 yaşındaki bir Portekizli, arkadaşı olan 43 yaşındaki bir Fransız ile karısını öldürmesi için anlaştı. Portekizli'nin, eşinin mirasını elde etmek ve yine Fransa'da yaşayan sevgilisiyle biraraya gelmek için bu yola başvurduğu sanılıyor.

Habere göre, Portekizli'nin 49 yaşındaki eşi, 28 Ağustos 2007'de Portekiz'in Alcaçovas bölgesindeki evinde bıçakla öldürüldü. Cinayet sırasında, Portekizli kocanın balık avında olması nedeniyle polis, cinayetin soyguncuların işi olduğunu sandı.

Portekiz'in Correio Da Maha gazatesine göre, bu cinayetten 2 ay sonra Portekizli koca, kiralık katilden de kurtulmak istedi. Portekizli, Fransız kiralık katili Fransa'da öldürdü ve cesedini bir kamyonun taşıdığı şöminelerden birisine yerleştirerek Portekiz'e getirdi.

Fransızın kaybolması üzerine ailesi polise başvurdu ve Fransız jandarmasının soruşturmasında Fransız'a yüklü miktarda para gönderildiği belirlendi.
Fransız polisi, soruşturmayı derinleştirdi ve Portekiz polisiyle işbirliği yapılmasının ardından Portekizli yakalandı.