BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.470,35
HABER /  MAGAZİN

Yıldız Tilbe'nin itirafına jet cevap

Yıldız Tilbe'nin "Bir gece sarhoştum, Uzay Heparı ile birlikte oldum" açıklamasının ardından gözler Zeynep Tunuslu ile Heparı'nın oğlu Kanat'a çevrildı

Abone ol

Kanat Heparı, İzzet Çapa'ya verdiği röportajda Yıldız Tilbe'nin ilişki açıklamasını değerlendirdi.

Kanat Heparı Yıldız Tilbe'nin açıklamaları hakkında şunları söyledi; "Yıldız Tilbe'ye kızmadım ama ölmüş bir insanın kendini savunma seçeneği yok. Bir yandan da çirkin bir durum. "Ben onunla çıktım" değil de üstelik "Seviştim" diyor. Bir kadına yakışmıyor. Ayrıca babamın biraz da zevki bozukmuş. Keşke babam Yıldız Tilbe ile değil de daha güzel biriyle beraber olsaydı."

YILDIZ TİLBE'DEN CEVAP GECİKMEDİ

Bu konuşmalardan sonra Yıldız Tilbe Twitter'daki sayfasında ilginç açıklamalarda bulundu. Tilbe Twitter'dan şunları yazdı:

"Bende olmasam şu sabah programları napcak acaba Allaha şükür evli çocuklu bi adamla olmadım karısı üzüntüden ölmedi oda bende bekardık benim zengin kocalarım arkamı dayadığım dayılarım çıkar amaçlı buluşmalarım vs olmadı. tırnaklarımla geldim bunlar yüz yıllık konuları tanımıyolar babaları gibi benim kirli çamaşırlarımı aklısıra dökenler kendi çöplüklerinde boğulurlar bide kendinize bakın bakiim konuşabiliyomusunuz iftira uzmanları. yalan hocaları. kötülük duvarları faniler atın atın sizin taşınız bana değmez paralı askerler. "