BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,04
HABER /  MAGAZİN

Yıldız Asyalı kaç yaşında evli mi eski eşi kimdir?

Hem müzisyen hem de oyuncu olan Yıldız Asyalı kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve evli mi soruları merak konusu oldu. 39 yaşında olan Yıldız Asyalı, 2015 tarihinde iş adamı Emre Vatansever ile evlendi anlaşmalı olarak boşandı. Bir tane çocuğu var.

Abone ol

Yıldız Asyalı kaç yaşında ve kiminle evli soruları merak konusu oldu. Oyuncu, müzisyen ve besteci olan Yıldız Asyalı 39 yaşında. Eyvah Babam dizisi ile bir dönemin yıldız oyuncusu olan Yıldız Asyalı şı sıralar Elif dizisinde rol alıyor. Yıldız Asyalı, 2015 tarihinde iş adamı Emre Vatansever ile evlendi bir tane çocuğu var. 

HEM OYUNCU HEM MÜZİSYEN: Yıldız Asyalı'nin müziğe karşı ilgisi küçük yaşlarda başladı, o yüzden daha çok küçük yaşlarda şarkı söylemeye başladı ve beş yaşında piyano çalmayı öğrendi. Asyalı, sanatçı bir ailenin çocuğu, çünkü babası viyola sanatçısı, ablası Güliz, Devlet Konservatuarı viyola mezunu, babaanne Fehime Hanım da piyanist. Solist olarak İstanbul Devlet Opera ve Balesi Çocuk Korosu'nda görev aldı. Asyalı, 12 yaşında Nabucco Operası'nda "Kral Ve Ben" müzikalinde yer aldı ve 13 yaşında iken Sarah Brightman'le İstanbul Devlet Opera ve Bale Orkestrası eşliğinde Lösemili Çocuklar Vakfı yararına düzenlenen konserde aynı sahneyi paylaştı. Yıldız Asyalı, 15 yaşından itibaren birçok dizi ve filmde oyunculuk yaptı.


Kanal D Çocuk Kulübü programıyla birlikte Eyvah Babam, Eyvah Kızım Büyüdü, Yasak Elma, El Gibi ve Limon Ağacı gibi dizilerin jenerik müziğini bestelemiş ve yorumlamıştır.

23 Kasım 2015 tarihinde iş adamı Emre Vatansever ile evlenmiştir.

EYVAH BABAM İLE EKRANLA TANIŞTI: Yıldız Asyalı Kanal D Çocuk Kulübü'nde sunuculuk yaparak başladığı televizyon kariyerine, Haluk Bilginer'le birlikte yaptığı dönemin sevilen dizilerinden Eyvah Babam'la kariyerine devam etti. İlk oyunculuk yeteneğini bu dizide gösteren Asyalı, dizide anne ve babası boşanmış bir genç kızın otoriter babasıyla yaşadığı bir takım olayları konu almıştır. Sevilen bu dizinin ardından bir süre televizyona ara veren Asyalı, dizinin devamı niteliğindeki Eyvah Kızım Büyüdü ile yeniden ekrana döndü. Bir sezon süren bu dizinin ardından Kanal D'de başlayıp uzun bir süre Show TV'de yayına devam eden Hayat Bilgisi adlı dizide üç sezon boyunca yer aldı. Dizide idealist bir öğretmenin komşusunun kızı ve aynı zamanda kardeşinin sevgilisi olan Rüya rolündeki performansıyla dikkat çekti. Ayrıca Adab-ı Muaşeret adlı sinema filminde Tarık Ündüz ile başrolde oynadı. 2010 yılında Evcilik Oyunu adlı televizyon programında yarışmacı olarak yer aldı.