BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,91
ALTIN 2.434,16
HABER /  GÜNCEL

Yıldırım'dan Aysal'a şok sözler!

Aziz Yıldırım ile Ünal Aysal arasında İstanbul Kuruçeşme'deki Les Ottomans Otel'de gerçekleşen zirvenin perde arkasında önemli bir ayrıntı ortaya çıktı.

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Galatasaray Başkanı Ünal Aysal arasında İstanbul Kuruçeşme'deki Les Ottomans Otel'de gerçekleşen zirvenin perde arkasında önemli bir ayrıntı ortaya çıktı.

İki kulüp başkanının 8 Haziran Çarşamba günü bir araya geldiği görüşmede öncelikle 29 Haziran'da yapılacak Futbol Federasyonu başkanlık seçimi masaya yatırıldı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Aziz Yıldırım ile Ünal Aysal arasında oldukça samimi bir havada gerçekleşen zirvede sarı-kırmızılı takımın yıldız futbolcusu Arda Turan ismi de gündeme geldi.

Ünal Aysal: Arda henüz karar vermedi. Kalsın isteriz. Giderse de saygı duyarız
Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın, Galatasaray Başkanı Aysal'a "Arda Turan'ın durumu ne oldu? Galatasaray'da kalıyor mu, yoksa Avrupa'ya mı gidiyor?" sorusunu yönelttiği; Ünal Aysal'ın da "Arda henüz bir karar verebilmiş değil. Fatih hocamız ve ben, onun Galatasaray'da kalmasını çok istiyoruz. Ama Arda'nın alacağı karara da saygı duymak zorundayız!" cevabını verdiği belirtildi.

Aysal'ın bu sözleri üzerine Aziz Yıldırım'ın da "Gitmesi Türk futbolu için bir kayıp olur. Eğer Galatasaray'dan ayrılırsa, ona Fenerbahçe formasını giydirmeyi çok isterim" dediği öğrenildi.