BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,72
ALTIN 2.434,36
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Bağış kabinde fazla kalınca

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, oyunu Kadıköy'de kullandı.Eşi Beyhan Bağış ile oyunu kullanmak için Erenköy Zihnipaşa İlköğretim Okulu'na gelen ve sandık görevlileriyle tokalaşan Bağış, daha sonra TBMM kimlik belgesini sandık görevlisine vere

Abone ol

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, oyunu Kadıköy'de kullandı. Eşi Beyhan Bağış ile oyunu kullanmak için Erenköy Zihnipaşa İlköğretim Okulu'na gelen ve sandık görevlileriyle tokalaşan Bağış, daha sonra TBMM kimlik belgesini sandık görevlisine vererek, oy pusulasını aldı.

İÇERİDE BİR SÜRE KALINCA

İçeride bir süre kalan Bağış, bir sandık görevlisinin ''Egemen Bey yardıma geleyim mi?'' şeklindeki sözleri üzerine, pusulayı incelediğini söyledi. Bağış, ''Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı, uğurlu olsun. Türkiye, demokrasi ve milletimiz kazansın'' diyerek oy pusulasının bulunduğu zarfı sandığa attı.

Çıkışta gazetecilere açıklamaya yapan Bağış, şunları söyledi:

''Oyumu gönül rahatlığıyla kullandım. Hayırlı, uğurlu olsun. Bütün siyasi partilerimiz seçim döneminde ellerinden gelen çalışmayı yaptılar. Kendi projelerini, kendi fikirlerini, Türkiye'nin vizyonuyla ilgili görüşlerini seçmenimizle paylaştılar. Bugün artık seçmenimizin kendi vicdanıyla baş başa kalıp kararını verdiği gün. Ben de vatandaşlık görevimi yerine getirmiş olmaktan çok büyük onur duyuyorum. Bu seçim sürecinde gerçekten sabrıyla ve anlayışıyla destek olan aileme teşekkür ediyorum, eşime çocuklarıma...''

Bağış, 9 yıldır Türkiye'de bir takım başarılı çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, ''Şimdi vatandaşlarımız onun değerlendirmesini yapacak. Çıkacak netice, her ne olursa olsun kazanan demokrasimiz olsun, milletimiz ve ülkemiz olsun. Seçimi de kim kazanırsa kazansın onun arkasında kenetlenelim, Türkiye'nin daha aydınlık yarınlara kavuşması için hep birlikte çalışalım, çabalayalım. Çünkü başka Türkiye yok. Bu ülkeye hep beraber sahip çıkacağız ve bu ülkeyi inşallah dünyanın en güçlü 10 ülkesinden biri haline getireceğiz'' dedi.

Seçim sonucuna ilişkin bir tahmininin olup olmadığının sorulması üzerine de Bağış, ''Benim tahminim açık ara birinci parti olacağımız'' diye konuştu.