BIST 10.169
DOLAR 32,30
EURO 35,02
ALTIN 2.454,86
HABER /  SPOR

Yıldırım UEFA finali istedi

Aziz Yıldırım başarısızlığın faturasını takıma kesti. Hayal kırıklığına uğradığını itiraf eden başkan UEFA kupasına göz dikti.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbol takımının UEFA Şampiyonlar Ligi için koyduğu hedefe ulaşamadığını belirterek, ''Takımımız böylece hem taraftarlarımızı hem de bizi hayal kırıklığına uğratmıştır'' dedi.

Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'nün yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin 70. sayısında yer alan, ''İçinde bulunduğumuz dönemi aşacağız'' başlıklı yazısında, hedefi UEFA kupasında final olarak gösterdi.

''UYUM SÜRECİ VE SAKATLIKLAR MAZERET DEĞİL''

Başkan Yıldırım, sezon başından beri yaşanan ciddi sakatlıkların, yeni hoca ve yeni sisteme uyum sürecinin, ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde yaşadıkları hayal kırıklıklarına etkisi olduğunu düşündüklerini ifade ederek, ancak bunun bir mazeret olmadığını dile getirdi.

UEFA'DA FİNAL

Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde kendilerini gururlandıran sonuçları alan futbolcuların üzerlerinde taşıdıkları şerefli formanın hakkını vereceğine inandıklarını söyleyen Yıldırım, ''UEFA Kupası'nı sezon başında bir hedef olarak görmemekle birlikte gelinen noktada, takımımızın UEFA Kupası'na kalması halinde yeni hedefimiz stadımızda oynanacak final olmalıdır. Son UEFA Kupası finalinde olmak kulübümüz tarihinde önemli bir kilometre taşı olacaktır'' diye konuştu.

DEVAM EDEN PROJELER

Ataşehir Spor Kompleksi, Ankara Tesisleri, Kenan Evren projesinin ardından, eski kulüp binamızın yenilenerek Fenerbahçe Konuk Evi olarak önümüzdeki ay içinde devreye alınacağını, bu şekilde İstanbul içinde artık otel masrafımızın kalmayacağını, üyelerimizin de yararlanacağı bu tesisle, hem tasarruf edip hem de yeni gelirler elde edeceğimizin müjdesini vermek isterim. Keza, Kenan Evren projesi kapsamında mevcut lisenin yerine Küçükbakkalköy'de yapmayı taahhüt ettiğimiz okul inşaatın hızla ilerlediğini ve 2009-2010 eğitim-öğretim yılına yetiştirileceğini ve bu şekilde projenin gerçekleşmesinin önündeki en büyük zorluklardan birinin daha aşılmış olacağını belirtirim.''