BIST 10.159
DOLAR 32,13
EURO 35,12
ALTIN 2.472,37
HABER /  SPOR

Yıldırım transfere uçtu

Başkan Aziz Yıldırım transfer işlerini halletmek için yeniden Avrupa'ya uçtu.

Abone ol

Üç gün sonra yeniden Avrupa'ya giden F.Bahçe Başkanı Yıldırım'ın teknik direktörlük için favorisi Scolari, Spaletti yedekte. Crespo ile Sol Campbell'in imzası ise an meselesi.

İstifasını açıkladığı 18 Mayıs akşamı yurtdışına çıkan ve hem teknik direktör adayları hem de transferi düşünülen futbolcularla ilgili çalışmalar yapıp 10 gün sonra yurda dönen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün bir kez daha Avrupa'ya uçtu. Pazartesi gecesi daha önceden anlaşmaya vardığı Tümer Metin'in transferine son noktayı koyan, önceki gün de kulübün ileri gelenleri ile görüşüp yönetim kurulu toplantısına katılarak 24 Haziran'daki kongereye yönelik çalışmalarda bulunan Yıldırım'ın teknik direktör sorununu çözmek üzere dün Portekiz'e gittiği öğrenildi.

İZİN ALINIRSA İMZA ŞOV VAR!

Daum'un avukatlarıyla görüşüp sözleşmeyi feshetme işini yönetim kuruluna bırakan Yıldırım'ın Portekiz Milli Takımı'nın başındaki Luiz Felipe Scolari ile bugün buluşarak kesin anlaşma sağlaması bekleniyor. Scolari'yle sözleşmenin Portekiz, Dünya Kupası'nı tamamladığında yapılacağı ifade edildi. Yıldırım'ın Scolari'nin yedeği olarak Roma Teknik Direktörü Luciano Spaletti'yi düşündüğü öğrenildi. Başkan, Scolari ile istediği şartlarda anlaşamaması halinde Spaletti ile görüşmelere başlayacak. Chelsea'den ayrılacak olan Crespo ile anlaşmak üzere olan Yıldırım'ın Arjantin ve İngiltere federasyonlarından özel izin alıp Crespo ve Sol Campbell'ı bir günlüğüne İstanbul'a getirip imza şov yapacağı iddia edildi.

Haber: Deniz Derinsu
Kaynak: