BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,96
ALTIN 2.445,82
HABER /  GÜNCEL

Kanal Dde büyük teklif

Kanal D’de sunuculuğunu Halit Ergenç’in yapacağı Büyük Teklif adlı yarışma programı başlıyor.

Abone ol

Kanal D"de 5 Haziran Pazartesi günü, sunuculuğunu Halit Ergenç"in yapacağı "Büyük Teklif" adlı yeni bir yarışma programı başlıyor.

35 ülkede "Deal or no Deal" adıyla ekrana gelen ve izlenme rekorları kıran "Büyük Teklif", 5 Haziran"dan itibaren Kanal D ekranlarında... Pazartesi ve perşembe akşamları olmak üzere haftada iki gün ekrana gelecek olan yarışmanın büyük ödülü ise tam 500 bin YTL. Yarışmacılar büyük ödülün sahibi olabilmek için, her bölümde içlerinde ne kadar ödül olduğunu bilmedikleri 26 çantayı teker teker açacak ve 500 bin YTL"yi bulmaya çalışacak.

"Büyük Teklif"te yarışmaya hak kazanan yarışmacı, oyunun başında 26 çanta içinden bir çanta seçecek ve seçtiği çantanın içinde yazan miktar kazandığı ödül olacak. Ancak yarışmacı ilk etapta ne kadar ödül kazandığını bilmeyecek, zira çanta programın en sonunda açılacak.

PAZARLIK YETENEĞİNİZE GÜVENİYOR MUSUNUZ

Oyunun riskli tarafı ise geriye kalan 25 çantayı teker teker açmak. Çünkü her çanta açıldığında yarışmacı kazanamadığı ödülü görecek. Beş çanta kaldığında yarışmacıya, bir banka tarafından elindeki çantayı satın almak için teklif gelecek. Yarışmacı bu durumda ya bankanın teklifini kabul edecek ya da yarışmaya devam etme kararı alacak.

Yarışmacı yarışmaya devam ettiği takdirde kalan çantalar açılacak ve kendi çantasında yazan ödülü kazanacak. Bu ödül 1 YTL"de olabilecek, 500 bin YTL"de. Yani yarışmacı, örneğin bankanın teklif edeceği 50 bin YTL"yi kaybedip 1 YTL"ye razı olmak durumunda da kalabilecek. Ya da şansını deneyip büyük ödülü kazanabilecek.